velika gesta

Slavni holivudski par prikupio više od 15 milijuna dolara za izbjeglice: "Nikada nisam bio ponosniji što sam u braku s Ukrajinkom"

Mila Kunis (Foto: Profimedia) Mila Kunis (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Kunis (Foto: Profimedia) Mila Kunis (Foto: Profimedia) Mila Kunis (Foto: Profimedia) Mila Kunis Ashton Kutcher (Foto: Getty) Mila Kunis (Foto: Getty Images) +0 Mila Kunis (Foto: Getty Images) Galerija

Mila Kunis i Ashton Kutcher prikupili su 15,9 milijuna dolara za ukrajinske izbjeglice, a cilj im je prikupiti 30 milijuna.

Holivudski par Ashton Kutcher i Mila Kunis prikupio je više od 15,9 milijuna dolara do nedjelje, nakon što su otvorili stranicu na GoFundMe tražeći humanitarnu pomoć za ukrajinske izbjeglice.

Pogledaj i ovo Mila Kunis i Ashton Kutcher s djecom - 1 izazvali lavinu reakcija Omiljeni poznati par šokirao i podijelio javnost odlukom o svom nasljedstvu i djeci: ''Neka se snađu sami''

Kunis, koja je rođena u Černivcu u Ukrajini 1983., preselila se u Sjedinjene Države 1991. godine.

"Uvijek sam se smatrala Amerikankom, ponosnom Amerikankom... Ali danas, nikad nisam bila ponosnija što sam Ukrajinka", rekla je Kunis u pratećem videu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk)

"Događaji u Ukrajini su pogubni. Na ovom svijetu nema mjesta za ovu vrstu nepravednog napada na čovječanstvo."

Kutcher, koji je sjedio uz Kunis u videu, rekao je da će se sredstva koristiti za pružanje humanitarne pomoći Ukrajincima pogođenim ruskom invazijom.

"Glavni izazov je logistika. Moramo dobiti stambene prostore i moramo dopremiti zalihe i resurse u to područje", rekao je Kutcher.

"I nikada nisam bio ponosniji što sam u braku s Ukrajinkom".

Dvoje glumaca, koji su se vjenčali 2015., dogovorili su se da će sami donirati 3 milijuna dolara, a konačni im je cilj prikupiti 30 milijuna dolara.

(Hina)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene