pokazala besprijekornu figuru

Mila Elegović istaknula se u masi poznatih lica, a u ovakvoj haljini nikako nije mogla proći neopaženo!

Mila Elegović Mila Elegović Igor Soban/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Elegović Mila Elegović In Magazin: Mila Elegović - 4 Mila Elegović Mila Elegović Mila Elegović Mila Elegović - 2 Mila Elegović Mila Elegović Mila Elegović +19 Mila Elegović Galerija

Mila Elegović na reviji Ivice Skoke u Zagrebu mamila je poglede u elegantnoj crnoj haljini.

Naša kazališna, filmska i televizijska glumica te pjevačica Mila Elegović (53) nigdje ne prolazi nezamijećeno.

Ništa drugačije nije bilo ni na modnoj reviji Ivice Skoke u Zagrebu, koja je okupila brojna poznata lica, a Mila se istaknula u elegantnom izdanju.

Za ovu je prigodu je odabrala usku i dugačku crnu haljinu s dubokim dekolteom u kojoj je istaknula ženstvene obline i besprijekornu figuru.

 Jednom je prilikom ispričala i kako održava liniju.

"Ja inače imam inzulinsku rezistenciju, i to je, ajmo reći, predziđe dijabetesa, tako da jedem šest puta dnevno, izbalansirano, malo. Neke stvari jednostavno moraš izbaciti, kao što su šećer, masnoća. Tijelo ti to vrati. I ja ne znam da sam ikad imala idealniju težinu, negdje oko 51 kg. Vježbanje isto tako. Vježbam, apsolutno, svaki drugi dan, po 20 minuta. Imam svoju aplikaciju jer u koroni nisam više imala trenera i onda sam shvatila da su meni moji treneri donijeli najbolju stvar, a to je disciplina, i da su me naučili da sama moram vježbati", otkrila je Mila u emisiji Zdravlje na kvadrat, a tada je otkrila i da odlazi na tretmane uljepšavanja.

"Mislim da je suludo lagati javnost i govoriti: Ja ovako izgledam jer sam stavila skupu kremu! To su gluposti. Međutim, što se tiče filera i botoksa i pomoći tog tipa, sad sam se zaustavila jer jednostavno, u jednom trenutku, lice samo kaže dosta! Ako me prepuniš, ako kreneš sa mnom majmunirati, izgledat ćeš k'o nakaza. Divna mi je maksima da imaš svoje godine, izgledaš dobro. To je važno! Ne da izgledaš mlado ni zamrznuto jer onda nisi više ljudsko biće. Tako da, ja koristim filere, ali nekako sve manje jer dolazim do te granice kad to, jednostavno, više neće biti ukusno", priznala je.

Pogledaji ovo Mila Elegović Celebrity Mila Elegović ukrala je show na baletu u Zagrebu, pogledajte zašto su se svi okretali za njom!

Nedavno je u IN magazinu progovorila i o svojim godinama.

"50-e su fenomenalne ako prihvatiš...prvo te lupe malo u glavu i kažu: 'Slušaj, stara, ti si stara vijest! Došle su neke nove generacije, oni su nova vijest, a ti si bezveze, moraš se sad malo, znaš kako sad marketinški kažu, osvježiti životni ciklus.' Hahaha...I onda ako to sa sobom središ, onda 50-e mogu biti fenomenalne, ako ne središ, onda jao si ga tebi. Mislim da je u 50-ima jako bitno da si zdrav, to je strašno važno i da znaš gdje si, da nemaš više 25, nego imaš 50, da to prihvatiš", rekla je Mila.

Mila je tijekom dugogodišnje karijere ostvarila brojne nezaboravne filmske, televizijske i kazališne uloge, za koje je nagrađena i priznanjima struke.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ivica Tucak - 4 Ivica Tucak - 3 Ivica Tucak - 2 Ivica Tucak - 1 +27 Ivica Tucak i Zlatko Dalić Zanimljivosti Ivica Tucak pokazao koliki je romantik, evo kako je iznenadio suprugu dok ga je čekala da se vrati kao svjetski prvak!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Uršula Najev i Faris Pinjo - 2 Ana Uršula Najev i Faris Pinjo - 3 Ana Uršula Najev i Faris Pinjo - 1 Ana Uršula Najev i Faris Pinjo +29 Ana Uršula Najev i Faris Pinjo Celebrity Luce iz Kumova snimljena u prvom službenom izlasku s nedavno razvedenim glazbenikom s kojim ju povezuju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene