''S TOBOM...''

Javno je priznao da je na Maju Šuput mislio dva mjeseca, evo i zašto: ''Pitala si me jesam li oženjen...''

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Mikko Rautiainen Supertalent - 1 Mikko Rautiainen Supertalent - 2 Mikko Henrik Rautiainen, Supertalent - 1 Mikko Henrik Rautiainen, Supertalent - 2 Mikko Henrik Rautiainen, Supertalent - 3 Mikko Henrik Rautiainen, Supertalent - 4 Mikko Henrik Rautiainen, Supertalent - 5 Mikko Henrik Rautiainen, Supertalent - 6 Mikko Henrik Rautiainen, Supertalent - 7 Mikko Henrik Rautiainen - 7 +17 Mikko Henrik Rautiainen - 6 Galerija

Svojim nesvakidašnjim talentom sviranja flaute nosom gledatelje je zabavio Mikko Henrik Rautiainen koji je na audicijama izbezumio i nasmijao žiri. Svoj specifični talent otkrio je još u srednjoj školi, a kasnije mu je promijenio život te je gotovo preko noći postao popularan

''Mislim da je moj prošli nastup premašio moja očekivanja. Zapravo se ne sjećam, to mi se uvijek dogodi na pozornici. Sve samo nestane, cijeli trenutak'', prisjetio se Mikko Rautiainen svog audicijskog nastupa u showu Supertalent. 

''Bilo mi je wow kad su mi rekli da sam pravi umjetnik. Moj ultimativni san je imati svoju školu za flaute, mislim da bi bilo nevjerojatno imati i vlastitu emisiju. Za ovaj nastup je najvažnije da ima dovoljno dima, konfeta i plesača u toplesu. Za prvu pjesmu sam emotivno vezan, htio sam da svira na mom sprovodu, no srećom, danas slavim život'', rekao je Mikko prije nego što je opet stao na pozornicu Supertalenta. 

A evo kako je žiri doživio njegov nastup. 

''Jako mi se sviđaju pjesme koje si odabrao, pogotovo prva, stvarno jako volim tu pjesmu. Svirao si čak i bolje nego na audiciji, bez falševa, rekla bih da je ovo napredak'', primijetila je Martina. 

''Najsmješnije u tvom nastupu je što si bio toliko ozbiljan. Kad toliko dobro sviraš nosom, zamisli koliko bi bilo dobro da sviraš ustima'', primijetio je Fabijan. 

Maja je pohvalila njegov outfit.

''Maja, na tebe sam mislio kad sam ovo planirao, mislim na tebe već dva mjeseca. Sjećam se i da si me pitala jesam li oženjen, nisam'', otkrio je Mikko.

''Želiš li biti', pitala ga je Maja. 

''S tobom, zašto ne'', iznenadio je Mikko. 

''Sad nakon ovog nastupa, rekao bih da je veličina ipak bitna. Pričam o tvojoj kravati, što se tiče sviranja, cijela je točka bila dobra'', komentirao je Bilman u svom stilu.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput, Supertalent Maja Šuput, Supertalent Maja Šuput, Supertalent Maja Šuput, Supertalent +30 Maja Šuput i Marko Grubnić, Supertalent Celebrity Što je to živo u Majinom stajlingu? Prošetala je i Grubnićev skupocjeni poklon! "Čekali smo kad će se otvoriti, stavljali ih u toplu vodu..."

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ena Nižić Supertalent - 1 Ena Nižić Supertalent - 2 Ena Nižić Supertalent - 3 Ena Nižić Supertalent - 4 +25 Ena Nižić Supertalent - 5 Celebrity Preslatka Ena opet je uspjela rasplakati Maju: ''Ja sam sad preponosna kao neka sestra, mama, teta!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene