Doslovno je procvjetala!

Što je to živo u Majinom stajlingu? Prošetala je i Grubnićev skupocjeni poklon! "Čekali smo kad će se otvoriti, stavljali ih u toplu vodu..."

Maja Šuput Maja Šuput Nova TV 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput, Supertalent Maja Šuput, Supertalent Maja Šuput, Supertalent Maja Šuput, Supertalent Maja Šuput i Marko Grubnić, Supertalent Maja Šuput i Marko Grubnić, Supertalent Maja Šuput i Marko Grubnić, Supertalent Maja Šuput i Marko Grubnić, Supertalent Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 +24 Maja Šuput i Marko Grubnić - 6 Galerija

Maja Šuput je u drugoj polufinalnoj emisiji showa Supertalent procvjetala poput ruže.

Pjevačica Maja Šuput svake nedjelje uveseljava gledatelje Supertalenta svojim spektakularnim izdanjima, od kojih je svako sljedeće još zanimljivije i glamuroznije od prethodnog.

Za drugu polufinalnu emisiju odabrala je vatreno crvenu haljinu s motivima ruža, koju je upotpunila i cvijećem u kosi te na cipelema.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Detalje Majinog stajlinga otkrio nam je njezin stilist Marko Grubnić, koji je zaslužan za sva njezina izdanja u showu Supertalent.

"Mislim da je Maja u ovoj drugoj polufinalnoj emisiji baš prava diva, koja ima 'ciao Kim' frizuru, malo podsjeća na miks Talijanke i Španjolke, jer naime, moja velika želja, koju dugo već planiram je staviti joj prave ruže u kosu. Baš sam čekao trenutak da dobijemo tu priliku i da se posloži takav outfit da mogu napravit stajling s pravim, živim ružama. Moram priznat da ni te ruže nisam prepuštao slučaju nego sam ih pomno birao. Birao se pravi trenutak, vjerovali ili ne, kad će se ruže dovoljno otvoriti, da ne budu pupoljci ni prerascvjetane. Da ste bili s nama na setu vidjeli bi da smo ruže stavljali i u toplu vodu prije snimanja, da se točno otvore koliko nama trebaju. Maja u kosi ima pet ruža, a za frizuru je zaslužan Mijo Majhen", otkrio nam je Marko.

"Što se haljine tiče i ovaj put je to moj dizajn koji sam napravio u suradnji s Ivanom Bilić. Haljina je vatreno crvena, ruže su i dalje lajt motiv ovog stajlinga, imamo ih dvije na haljni, kao što možete odmah na prvu primijetiti. Siguran sam da muški članovi žirija Maju ovaj put neće gledati u oči, ali dobro, gledat će joj u ruže, a ima ih više u njenom stajlingu. Haljina je vrlo moćna i glamurozna, a ono što je pokrenulo cijelu priču je moj rođendanski poklon Maji, a to su Dolce & Gabbana cipele, koje također na sebi imaju crvenu ružu. Ove nedjelje Maja u znaku ruža, ali jedna vrlo dominantna, upečatljiva i vrlo, vrlo glamurozna Maja", zaključio je Grubnić.

Sviđa li vam se ovo Majino izdanje?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Maja je i u audicijskim emisijama nosila kreacije za pamćenje, a svih se možete prisjetiti u našoj galeriji.

Uz Šuput, žiri showa Supertalent čine još Martina Tomčić, Davor Bilman i Fabijan Pavao Medvešek.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sin Nives Celzijus Dino Drpić i Nives Celzijus - 4 Dino Drpić i Nives Celzijus - 3 Dino Drpić i Nives Celzijus - 2 +25 Dino Drpić i Nives Celzijus - 6 Celebrity Nives Celzijus pokazala sina, koji je slika i prilika svojeg oca, a i on im se pridružio na jednoj fotki!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević i Filip Kratofil Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević i Filip Kratofil Lana Jurčević - 2 +25 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 5 Celebrity Lana Jurčević oglasila se prvi put nakon poroda, objavila je predivan video: "Moja najdraža bića na jednom mjestu"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene