Sve je ručni rad!

Kruna kakvu još niste vidjeli krasi Majinu glavu, a u ovom prozirnom kostimiću može stati uz bok Beyonce!

Maja Šuput Maja Šuput Marko Grubnić/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput i Marko Grubnić - 1 Maja Šuput i Marko Grubnić - 2 Maja Šuput i Marko Grubnić - 3 Maja Šuput i Marko Grubnić - 4 Maja Šuput i Marko Grubnić - 5 Maja Šuput i Marko Grubnić - 6 +19 Maja Šuput, Fabijan Pavao Medvešek i Marko Grubnić Galerija

Maja Šuput je u prvoj polufinalnoj emisiji showa Supertalent doslovno zablistala u kreaciji prepunoj kristala i bisera.

Malo pomalo i stigli smo do prve polufinalne emisije showa "Supertalent", a u kojoj se Maja Šuput pojavila u kostimu s kojeg nije lako skrenuti pogled.

Riječ je o prozirnoj kreaciji prepunoj kristalića, a tu je i kruna od perja,  za čiji je odabir i ovaj put zaslužan Majin stilist i prijatelj Marko Grubnić.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

"Majinu krunu od perja radila je Ivana Tol Milošević iz Osijeka, a kombinezon sam radio ja u suradnji s Ivanom Bilić. Cijeli outfit je ručni rad, a kombinezon je pun sitnih bisera i kristala", otkrio nam je Marko. 

Maja je i u audicijskim emisijama nosila kreacije za pamćenje, a svih se možete prisjetiti u našoj galeriji. 

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Snimanje serije Kumovi - 9 Snimanje serije Kumovi - 6 Snimanje serije Kumovi - 5 Snimanje serije Kumovi - 7 +25 Snimanje serije Kumovi - 8 Celebrity Mezimica publike iz "Kumova" objavila dosad neviđene fotografije sa snimanja hit-serije, a za to je imala i poseban razlog: "Jako emotivno je bilo"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Vergara Sofia Vergara - 3 Sofia Vergara - 4 Sofia Vergara - 2 +26 Sofia Vergara - 1 Nekad i sad Jedna od najljepših žena svijeta odgovorila je na ružne komentare i kritike na račun izgleda: "Jednostavno starim!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene