Nije htio da se to zna

Isplivali detalji tajnog poteza Matthewa Perryja, zvijezda hit-filma ispričala što je učinio za njega čim je postao milijunaš!

Matthew Perry Matthew Perry Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Matthew Perry Galerija

Michael J. Fox otkrio je kako je Matthew Perry pomogao njegovoj zakladi kada je bila na samom početku.

Američki glumac koji se proslavio u kultnom filmu "Povratak u budućnost" Michael J. Fox otkrio je detalje o nesebičnom i humanom činu nedavno preminulog glumca Matthewa Perryja, koji je dao pozamašnu donaciju njegovoj dobrotvornoj organizaciji nakon što je potpisao rekordni ugovor za "Prijatelje".

Michael je 2000. godine osnovao Zakladu Michael J. Fox kojoj je cilj financiranje istraživanja za liječenje Parkinsonove bolesti, bolesti koja je i njemu samom dijagnosticirana 1991. godine. On se sada u intervjuu za Entertainment Tonight prisjetio velikodušnosti pokojne zvijezde "Prijatelja" kada je zaklada tek stala na noge.

"Moram napomenuti da više volim biti diskretan, ali nadam se da mu ne smeta. Kada su prvi put ostvarili veliku zaradu, što god radili, i kada je glumačka postava Prijatelja postala milijunašima do kraja života, napisao je debeli ček zakladi", otkrio je Michael.

Dodao je kako je Perryjeva gesta zapravo bila znak njegovog povjerenja, budući da je njegova dobrotvorna organizacija bila tek na početku. Ispričao je i da se Matthew time nije htio hvaliti i da mu je rekao neka uzme novac i da sve od sebe u radu zaklade.

Ekstremni čin ljubaznosti uslijedio je nakon što je Matthew, zajedno s Mattom LeBlancom, Davidom Schwimmerom, Lisom Kudrow, Courteney Cox i Jennifer Aniston ispregovarao rekordnih milijun dolara po epizodi hit-sitcoma iz devedesetih, nakon što su svi zajedno zaprijetili da će otići s NBC-a ako ne budu svi jednako plaćeni.

Perryjeva donacija zakladi za Parkinsonovu bolest nije došla iz vedra neba, budući da su se on i Michael tijekom godina kretali u istom društvu, a povezivala ih je i ljubav prema hokeju na ledu.

Michael ga je opisao kao zabavnog lika, našalivši se da je sretan što je utjecao na njega i njegov humor. Foxova dirljiva ispovijest dolazi nakon što je Perry preminuo 28. listopada u svom domu u Los Angelesu.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput s mamom Danicom i sinom Bloomom Danica Šuput i Bloom Tatarinov +26 Maja Šuput - 3 Celebrity Vjerni fanovi Maje Šuput odmah su primijetili da našoj pjevačici ispod majice nešto nedostaje: ''Ekstra ženskica, super top!''

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Ante Gelo, Lovro Juraga, Nikša Kušelj, Jelena Perčin, Iva Jerković Oreški, Iva Mihalić, Filip Vidović Ante Gelo - 2 Jelena Perčin - 2 Jelena Perčin +21 Jelena Perčin - 1 Celebrity Jelena Perčin nakon razvoda ljubi poznatog domaćeg glazbenika? "Oni su zajedno već neko vrijeme"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene