Zablistala!

Lijepu Miju Kovačić nije lako zasjeniti u svečanoj haljini s pomalo zanimljivim prorezima!

Mia Kovačić na humanitarnom koncertu Želim život - 3 Mia Kovačić na humanitarnom koncertu Želim život - 3 Nova TV 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Kovačić na humanitarnom koncertu Želim život - 7 Mia Kovačić na humanitarnom koncertu Želim život - 2 Mia Kovačić na humanitarnom koncertu Želim život - 8 Mia Kovačić na humanitarnom koncertu Želim život - 6 Mia Kovačić na humanitarnom koncertu Želim život - 5 Mia Kovačić na humanitarnom koncertu Želim život - 4 Mia Kovačić na humanitarnom koncertu Želim život - 1 Mia Kovačić, Nina Badrić i Ida Prester Mia Kovačić, Marko Tolja i Ida Prester Mia Kovačić, Ljupka Gojić Mikić i Ida Prester +7 Mia Kovačić i Ida Prester Galerija

Mia Kovačić se desetu godinu zaredom našla u ulozi voditeljice humanitarnog koncerta Želim život Zaklade Ana Rukavina, a za tu se prigodu posebno sredila.

Tradicionalni 16. humanitarni koncert Želim život Zaklade Ana Rukavina i ove se godine nije mogao održati uživo zbog epidemioloških okolnosti, no Nova TV je pripremila emisiju s glazbenim nastupima domaćih zvijezda.

Pogledaj i ovo Maja Šuput baz obzira na to gdje ste Maja Šuput i Martina Tomčić znaju gdje će biti ove subote, a pozvani ste i svi vi: "Bilo bi lijepo da se svi okupimo!"

Desetu godinu zaredom u ulozi voditeljice programa našla se lijepa Mia Kovačić koja se za ovogodišnji koncert posebno sredila.

Mia je nosila dugačku srebrnu haljinu posutu šljokicama s dubokim dekolteom, otvorenim leđima, visokim prorezom na donjem dijelu i neočekivanim, seksi izrezima u struku. 

U ovom je izdanju nije bilo lako zasjeniti, pogotovo jer smo je u zabavnom web serijalu "Fakap", koji vodi s Idom Prester, navikli viđati u puno opuštenijoj odjeći i s minimalnom šminkom.

Inače, izvođači na ovogodišnjem koncertu Želim život su Severina, Petar Grašo, Nina Badrić, Psihomodo Pop te Sanja, Marinko i Zec.

Telefonska linija kojom možete podržati rad Zaklade Ana Rukavina otvorena je od 1.12 do 31.12. Pozivom na broj 060 9000 donirate 5 kuna kako biste podržali plemenitu akciju i rad Zaklade.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene