Ovo nismo očekivali!

Obožavana domaća voditeljica demonstrirala svoj skriveni talent koji je i pomalo neobičan

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mia Kovačić voditeljica je IN magazina te emisije Backstage s Miom, no ovoga je puta stala pred kamere kako bi gledateljima otkrila neke stvari o sebi.

Mia Kovačić dobro je poznato lice svim gledateljima Nove TV.

Pogledaj i ovo Show Tvoje lice zvuči poznato - 1 Nikad dosadno! Pogledajte što ova genijalna ekipa radi kad se kamere ugase! Pojavio se tu i netko tko ih je potpuno zasjenio...

Riječ je o simpatičnoj voditeljici IN magazina, ali i emisije "Backstage s Miom" koja je išla u sklopu najgledanijeg showa "Supertalent" na YouTube kanalu Nove TV.

Mia je u njoj gledateljima donosila razna događanja iz backstagea, bilo s natjecateljima i žirijem od kojih je vješto saznavala razne detalje. No ovoga puta pred kamere je privedena ona sama kako bi drugima otkrila ponešto o sebi što dosad nisu znali.

Tako nam je otkrila koja joj je najdraža društvena mreža, kako misli da bi je opisali njezini prijatelji, što je sadržavala zadnja SMS poruka koju je poslala, a onda je uslijedilo iznenađenje.

Naime, Mia je otkrila svoj skriveni talent, a on uključuje njezin - jezik!

O čemu se radi, saznajte u videu. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) +2 Meghan Markle (Foto: Profimedia) Celebrity Meghan otkazala kraljici poslušnost pa se sada može vratiti kratkim haljinicama, seksi scenama i Instagramu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene