Vraća se na staro

Meghan otkazala kraljici poslušnost pa se sada može vratiti kratkim haljinicama, seksi scenama i Instagramu

Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) Afp 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) +0 Meghan Markle (Foto: Profimedia) Galerija

Meghan Markle i princ Harry odrekli su se kraljevskih dužnosti te kreću u normalni život.

Princ Harry i Meghan Markle prošlu su srijedu priopćenjem na Instagramu objavili da se odriču kraljevskih dužnosti te da će živjeti financijski neovisni na relaciji Velika Britanija - Sjeverna Amerika.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

"Novu godinu odlučili smo započeti promjenom. Počinjemo utirati put progresivnoj novoj ulozi unutar ove institucije, pa namjeravamo odstupiti s kraljevskih dužnosti koje imamo u kraljevskoj obitelji, ali radit ćemo na tome da budemo financijski neovisni", objasnili su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa.

Kraljevski par odluku je navodno donio bez rasprave s ostatkom obitelji koja je šokirana, ali i bijesna, baš kao i britanska javnost koja je poručila Meghan da se ruga tradiciji, dok su princa Harryja nazvali budalom koja gadno griješi.

Kako god bilo, Meghan se sada vraća starom načinu života, ali i nekim starim navikama. Tako će ponovno moći imati društvene mreže ili pisati blog kakav je nekada vodila pod nazivom The Tig na kojem je pisala o putovanjima.

Meghan će sada moći javno raspravljati o bilo kakvim aktualnim političkim pitanjima te davati intervjue i općenito izražavati svoje mišljenje kojeg itekako ima. Ako to odluči, može se i obračunati s brojnim hejterima nakon mjeseci i mjeseci medijske šutnje koju joj je nalagao britanski dvor.

Meghan će sada moći odlaziti i na razne evente te nositi odjeću koju želi, baš kao nekad, ali i davati autograme koje dosad nije mogla.

Tko zna, možda se vrati i glumačkoj karijeri koja je nekada obilovala seksi scenama. U to se uvjerite u našoj galeriji.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene