Kakve noge!

Mia Dimšić u sve kraćim haljinama: Pogledajte u čemu je nastupala na festivalu u Vodicama!

Mia Dimšić - 3 Mia Dimšić - 3 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Dimšić - 1 Mia Dimšić - 2 Mia Dimšić - 4 Mia Dimšić - 2 Mia Dimšić - 1 Mia Dimšić Mia Dimšić - 5 Mia Dimšić - 3 Mia Dimšić - 1 Mia Dimšić - 4 +21 Mia Dimšić - 3 Galerija

Mia Dimšić u nikad kraćem izdanju, pjevačica se u posljednje vrijeme često odlučuje na kraće odjevne kombinacije, a takvu je odabrala i za ovogodišnji CMC festival.

Pjevačica Mia Dimšić u posljednje vrijeme sve češće odijeva kraće modne kombinacije koje ističu njene duge vitke noge, a tako je bilo i ovog puta na CMC festivalu u Vodicama.

Mia je za nastup odjenula usku baršunastu haljinu s uzorkom koja je bila vrlo kratka, a sa strane je visio i komad tkanine koji je bio kao dodatan ukras. Na haljinu je Mia kombinirala visoke zlatne čizme koje su sezale do koljena, a kosu je začešljala unatrag što je dodatno podiglo kombinaciju.

Prije nastupa, Dimšić se fotografirala u hotelskom krevetu na kojem je pijuckala piće, a potom se iza pozornice fotografirala i sa svojom prijateljicom Domenicom Žuvelom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mia (@miadimsic)

Iako je u počecima Mia odala dojam kao vrlo sramežljiva djevojka s kaubojskim šeširom, sada se sve češće odlučuje na ovakve ''divlje'' kombinacije koje joj, moramo priznati, odlično stoje.

Podsjetimo, Mia nas je prošle godine predstavljala na Eurosongu, ali se svojom izvedbom ''Guilty Pleasure'' nije plasirala u finale.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Vanja Rupena - 2 Vanja Rupena - 6 Vanja Rupena - 7 Vanja Rupena - 4 +13 Vanja Rupena - 3 Nekad i sad Pamtite ovu predivnu Hrvaticu? Bila je Miss Hrvatske 1996., a evo gdje je nestala i što radi otkako se povukla iz javnosti!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Marcelo i Silvija Brozović - 2 Marcelo i Silvija Brozović - 1 Silvija Brozović - 11 Silvija Brozović - 6 +14 Silvija Brozović - 1 Celebrity Tajanstveni Brozović već je godinama vjeran supruzi biologinji: ''Privukla me izgledom, baš nam je lijepo''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene