''Oni znaju što rade''

Mia Dimšić osvrnula se na svoj nastup na Eurosongu te otkrila što bi napravila drukčije, komentirala je i Let 3

Mia Dimšić Mia Dimšić Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Dimšić - 5 Mia Dimšić - 3 Mia Dimšić - 1 Mia Dimšić Mia Dimšić - 2 Mia Dimšić - 1 Mia Dimšić - 5 Mia Dimšić - 6 Mia Dimšić - 1 Mia Dimšić +21 Mia Dimšić Galerija

Mia Dimšić prošle nas je godine predstavljala na Eurosongu, ali nije se plasirala u finale, evo što prognozira Letu 3.

Mia Dimšić prošle nas je godine predstavljala na Euroviziji s pjesmom ''Guilty Pleasure'', ali Mia je završila na 11. mjestu te se nije uspjela plasirati u finale.

Pogledaj i ovo Atmosfera uoči finala Eurosonga - 1 A favoriti su? Finale Eurosonga je tu, a evo koja su predviđanja fanova ovog velikog europskog natjecanja!

Sada je za Index.hr otkrila što bi napravila drugačije i što prognozira našim dečkima iz Leta 3 koji odlično stoje na kladionicama.

Letovcima, kaže, nema što posebno poručiti.

''Definitivno nemam što preporučiti jer oni izvrsno rade svoj posao i mislim da uživaju i da su ostvarili super dojam'', rekla je za Index.

Otkrila je i što bi ona sada napravila drugačije.

''Pa, definitivno bih se počela puno ranije pripremati jer moja prijava na Doru je bila u zadnji tren. Mislila sam da ću između Dore i Eurosonga stići napraviti puno više stvari nego što sam zapravo stigla jer nisam mogla ni zamisliti tu količinu posla, da ne znaš gdje ti je glava, od trenutka kad pobijediš pa do trenutka kad se cijela stvar završi. Da sada idem, znala bih točno na što se psihički moram pripremiti. U svakom slučaju, mislim da tko ide drugi put, zaista je u velikoj prednosti u startu jer je to zaista jedinstveno iskustvo. Moraš proživjeti da bi znao što te čeka.''

Za pobjedu je, smatra vrlo važna dobra priprema.

''Pa svakako bih rekla jako dobra priprema, što mislim da oni ove godine super rade i da su napravili stvarno dobru priču oko pjesme i oko marketinga i svega, tako da taj dio je definitivno ispunjen. Važno je biti što više među ljudima, među fanovima, "lobirati", da tako kažem, i, naravno, uvijek tu postoji puno faktora koji se ne mogu predvidjeti. Neke godine se priča o nekoj temi, neke godine ima više sporih pjesama. Neke godine pak više brzih, sve ovisi u kakvu polufinalnu večer te smjeste. Ali, da, evo, mislim da zasad sve to jako dobro rade.''

Sada kad su toliko blizu, svi se nadaju i da će Letovci dovesti Eurosong u Hrvatsku sljedeće godine. Evo što prognozira Mia.

''Mislim da će super proći u finalu jer stvarno se ističu i nema sličnih pjesama. A sad, koje će točno mjesto zauzeti? Ne volim prognozirati, inače nisam baš neki prognozer.''

Mia je na točnu godišnjicu nakon nastupa na Euroviziji podijelila i fotografiju te natjecateljima poželjela sve najbolje.

''Prije godinu dana. Kakva je to bila vožnja. Sretno svim natjecateljima večeras i uživajte na pozornici'', napisala je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mia (@miadimsic)

Podsjetimo, Let 3 nastupaju sutra 25. po redu, a danas su odradili i generalnu probu na kojoj je bio i oporavljeni Zoran Prodanović Prlja.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Jacob Tremblay - 4 Jacob Tremblay - 1 Jacob Tremblay - 2 Jacob Tremblay - 4 +10 Jacob Tremblay u filmu Nekad i sad Evo kako danas izgleda dječak iz filma na koji smo ronili suze, svi su iznenađeni transformacijom koju su godine donijele!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 +26 Maja Šuput - 5 Celebrity Sinčić Maje Šuput opet je glavna atrakcija na dalekoj Ibizi, evo što je radio: ''Jesi već naš'o komada?''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene