Sve veći problem današnjice

Meghan Markle priznala potresne informacije: ''Doživljavala sam to tijekom obje trudnoće...''

Princ Harry i Meghan Markle - 2 Princ Harry i Meghan Markle - 2 Afp 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle - 1 Meghan Markle - 4 Meghan Markle - 3 Meghan Markle - 2 Princ Harry i Meghan Markle - 14 Princ Harry i Meghan Markle - 13 Princ Harry i Meghan Markle - 12 Princ Harry i Meghan Markle - 9 Princ Harry i Meghan Markle - 8 +19 Princ Harry i Meghan Markle - 4 Galerija

Meghan, britanska vojvotkinja od Sussexa, izjavila je da je tijekom svojih dviju trudnoća bila izložena internetskom zlostavljanju punom mržnje te je kritizirala toksičnost i izostanak ljudskosti koje su pokazali korisnici društvenih mreža, ali i jedan dio medija.

Meghan se 2018. udala za mlađeg sina kralja Karla, Harryja s kojim ima dvoje djece, Archieja (4) i Lilibet (2).

"Najviše sam maltretiranja i zlostavljanja na društvenim mrežama i na internetu doživljavala dok sam bila trudna s Archiejem i s Lili, a i nakon poroda", rekla je Meghan u petak na festivalu SXSW održanom u teksaškom gradu Austinu.

"Razmislite i sami o tomu i upitajte se zbog čega su ljudi tako puni mržnje... U digitalnom prostoru, ali i u određenim medijskim sektorima jednostavno smo zaboravili na ljudskost i to se mora promijeniti", rekla je.

Harry i Meghan su javno progovorili i o poteškoćama s kojima se suočavaju s obzirom na to da su dio britanske kraljevske obitelji, osobito nakon što su napustili kraljevske dužnosti i preselili se u Kaliforniju.

Princ Harry je svojedobno kazao kako je takvu odluku donio da bi zaštitio vlastitu obitelj.

Reuters zamjećuje kako je Meghan javno istupila u javnosti u teškom razdoblju za kraljevsku obitelj, nakon što je Charlesu dijagnosticiran rak i dok se Kate, supruga Harryjeva starijeg brata Williama oporavlja od teže operacije abdomena.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Tia Jurčić Tia Jurčić - 3 Tia Jurčić - 1 Tia Juričić i Kenny Smith - 1 +16 Tia Jurčić i Kenny Smith Celebrity Tia Jurčić potvrdila višetjedna šuškanja o njoj i NBA zvijezdi, nedavno se rastala od Mamića: ''Moj poseban čovjek!''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 3 Severina - 4 Severina - 1 Severina i zbor udruge Domino - 10 +26 Severina i zbor udruge Domino - 8 Celebrity Na Noćnom maršu Severini je jedan muškarac uručio poklon koji ju je rasplakao: ''Nosit ću ovo rado!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene