istopila se!

Paparazzi snimili Meghan Markle na rođendan kralja Charlesa, evo što je radila, a i koja je to promjena na njoj i više nego vidljiva!

Meghan Markle - 6 Meghan Markle - 6 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle - 1 Meghan Markle - 2 Meghan Markle - 3 Meghan Markle - 4 Meghan Markle - 5 Meghan Markle - 7 Princ Harry i Meghan Markle - 2 Princ Harry i Meghan Markle - 1 Meghan Markle i princ Harry - 3 Meghan Markle i princ Harry - 1 +19 Meghan Markle Galerija

Meghan Markle viđena je na 75. rođendan kralja Charlesa na ručku s prijateljicom, a jednim detaljem britanskom kralju ipak je odala počast.

Meghan Markle i njezin suprug princ Harry na rođendan kralja Charlesa u Veliku Britaniju nisu otišli, ali vojvotkinju su paparazzi uhvatili na jednom drugom mjestu.

S dobrom prijateljicom Meghan je ručala u Los Angelesu, a paparazzi su ih snimili po izlasku iz restorana. Žene su bile odlično raspoložene, a Meghan je osmijeh uputila i paparazzima u daljini.

Na sebi je nosila kratke hlačice koje su istaknule njezine mršave noge i nikad vitkiju figuru koja je baš dolazila do izražaja, a na stopalima je nosila crne balerinke.

No nešto na njezinoj majici mnogima je zapelo za oko. Naime, unatoč lošim odnosima u obitelji Meghan je svom svekru odala počast povodom 75. rođendana pa je tako na majici nosila broš u obliku maka koji se tradicionalno nosi u čast monarsima Velike Britanije.

Britanski mediji pišu kako su Meghan i Harry ipak kralju čestitali rođendan, i to u telefonskom pozivu, a navodno su oboje pričali s kraljem prvi put nakon šest mjeseci.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput s mamom Danicom i sinom Bloomom Danica Šuput i Bloom Tatarinov +26 Maja Šuput - 3 Celebrity Vjerni fanovi Maje Šuput odmah su primijetili da našoj pjevačici ispod majice nešto nedostaje: ''Ekstra ženskica, super top!''

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Ante Gelo, Lovro Juraga, Nikša Kušelj, Jelena Perčin, Iva Jerković Oreški, Iva Mihalić, Filip Vidović Ante Gelo - 2 Jelena Perčin - 2 Jelena Perčin +21 Jelena Perčin - 1 Celebrity Jelena Perčin nakon razvoda ljubi poznatog domaćeg glazbenika? "Oni su zajedno već neko vrijeme"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene