Problemi, problemi...

Brak Meghan i Harryja trajat će godinama, ali ne i desetljećima, strani stručnjaci znaju i zašto!

Princ Harry i Meghan Markle - 1 Princ Harry i Meghan Markle - 1 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle - 2 Princ Harry i Meghan Markle - 1 Meghan Markle i princ Harry - 3 Meghan Markle i princ Harry - 1 Meghan Markle i princ Harry Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry - 2 Meghan Markle i princ Harry - 4 Meghan Markle i princ Harry - 2 Meghan Markle i princ Harry - 1 +19 Princ Harry i Meghan Markle - 3 Galerija

O braku Meghan Markle i princa Harryja puno se priča, a bivši urednik uglednog časopisa sad je dao i svoje mišljenje koje se mnogima neće svidjeti.

Bivši urednik Vanity Faira ustvrdio je da će brak Meghan Markle i princa Harryja trajati godinama, ali ne i desetljećima.

Kanađanin Graydon Carter rekao je kako vjeruje da je vojvotkinja od Sussexa, koja se udala za vojvodu 2018., zavela Harryja kako bi dobila novac, slavu i titulu.

''Mislim da se namučila oko jadnog Harryja i dobila ono što je htjela: slavu, novac i titulu. Njegova korisnost za nju svakim se danom smanjuje'', rekao je Graydon.

''Brak će trajati godinama, ali ne desetljećima.''

Od njihova dramatičnog odlaska s kraljevskih dužnosti, par je imao dobar udio u poslovnim pothvatima. Osnovali su svoju dobrotvornu udrugu Archewell, potpisali petogodišnji ugovor vrijedan 100 milijuna dolara s Netflixom i ekskluzivni ugovor vrijedan 20 milijuna dolara sa Spotifyjem za proizvodnju audio-projekata.

Marketinška stručnjakinja iz LA-a Stacy Jones izjavila je za Times da Meghan trenutno prolazi kroz veliki rebranding i da bi se uskoro mogla vratiti onome što je radila i prije udaje – glumi.

Uz to, Meghan i Harry imaju i dvoje djece, Archieja i Lilibet, a ako bi ikada došlo do rastave, cifre bi dosezale milijarde dolara.

O braku Meghan Markle i princa Harryja u posljednje se vrijeme puno priča i to o navodnim problemima koje imaju, ali par uspješno odolijeva glasinama zajedničkim putovanjima na koja odlaze.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Ciboci - 4 Marko Ciboci - 2 Marko Ciboci - 5 Marko Ciboci - 1 +26 Marko Ciboci Celebrity Marko Ciboci novom je objavom probudio svijest o bolesti s kojom se i sam bori, a dosad ju je uspješno skrivao!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Christine McGuinness - 4 Christine McGuinness - 6 Christine McGuinness - 1 Christine McGuinness - 2 +29 Christine McGuinness - 5 Celebrity Iz bujnog dekoltea fatalne plavuše kipjelo je na sve strane, tanke bretele nisu joj bile od previše pomoći!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene