Kralj je kralj...

Meghan Markle i princ Harry dijele slavne prijatelje s kraljevskom obitelji, a evo zašto oni nikako neće birati strane u njihovu sukobu!

Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle - 2 Meghan Markle i princ Harry Princ Harry i Meghan Markle George i Amal Clooney - 6 George i Amal Clooney - 7 Idris Elba (Foto: AFP) Idris Elba i Sabrina Dhowre (Foto: Getty) Jeff Bezos, Katy Perry i Orlando Bloom u Dubrovniku - 5 Orlando Bloom - 9 Katy Perry +20 Katy Perry Galerija

Princ Harry i Meghan Markle mogu se pohvaliti nizom slavnih prijatelja, a koji održavaju i bliske veze s ostatkom britanske kraljevske obitelji.

Pomirba princa Harryja i Meghan Markle s članovima kraljevske obitelji zasad nije na vidiku, štoviše, odnosi su poprilično napeti, a sve to prate i njihovi slavni zajednički prijatelji.

Iako bi Meghan i Harry mogli očekivati da neki od njih prekinu svoje veze s britanskom monarhijom, prema pisanju stranih medija za to postoji mala vjerojatnost. Jedni od njih su glumac George Clooney i njegova supruga Amal, koji su Harryja i Meghan nakon vjenčanja pozvali u svoj dom na jezeru Como, ponudivši im i svoj privatni zrakoplov kao prijevozno sredstvo do tamo.

Glumac Idris Elba prisustvovao je njihovu vjenčanju zajedno sa suprugom Sabrinom, a čak je bio i DJ na prijemu i ispričao je medijima da se Meghan opustila na plesnom podiju dok je on puštao neke pjesme. Meghan i Harry prijatelje su pronašli i u glumcu Orlandu Bloomu i njegovoj supruzi Katy Perry, iako se ona i Meghan isprva baš nisu voljele.

A ono što je zanimljivo, svi ti njihovi prijatelji još uvijek imaju jake veze s ostatkom kraljevske obitelji koje sigurno neće prekinuti.

Katy je tako ranije ove godine nastupila na kraljevoj krunidbi kao članica njegove dobrotvorne organizacije Prince's Trust, a kao prava obožavateljica kralja oglasila se tim povodom na Instagramu kako bi podijelila detalje iza kulisa svog nastupa.

Isto tako se čini da George i Amal nisu zauzeli stranu u kraljevskoj svađi, ali su podržali kralja Charlesa na događaju Prince's Trusta u Londonu u svibnju ove godine. Slično tome, i Idris održava veze s kraljem Charlesom s kojim je snimljen kako sretan razgovara na prijemu za afričke poslovne vođe u Chapel Barracksu u Londonu. Uz to se može pohvaliti i da je veleposlanik dobre volje Prince's Trust, Charlesove dobrotvorne organizacije.

Blisko prijateljstvo s Meghan nije spriječilo bivšeg urednika britanskog Voguea Edwarda Ennifula da hvali kralja dok je pisao o njegovu ulasku na popis 100 najutjecajnijih ljudi 2023. godine. Opisao ga je kao šarmantnog, duhovitog i ljubaznog, a 2021. godine je postao globalni ambasador Prince's Trusta.

Meghan je prijateljicu bila pronašla i u Victoriji Beckham i to nedugo nakon što se preselila u Ujedinjeno Kraljevstvo i dok je živjela u Frogmore Cottageu. Victoria i njezin suprug David, koji je oduvijek bio blizak s Harryjem, ugostili su Meghan u svojoj kući sa šest spavaćih soba na Beverly Hillsu u Los Angelesu prije kraljevskog vjenčanja. No stvari su među njima postale napete postale slane između Harryja i Meghan i njihovih prijatelja, kad je par posumnjao i optužio Beckhamove da su u javnost pustili njihove privatne priče, a što je bivša Spajsica zanijekala, a David se jako naljutio.

"David i Victoria bili su na vjenčanju Meghan i Harryja i bili su velika podrška kada je Meghan stigla u Ujedinjeno Kraljevstvo. Bilo kakvo pomirenje sada je malo vjerojatno", izjavio je svojevremeno njima blizak izvor za Daily Mail.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić - 2 Zrinka Cvitešić - 1 +25 Zrinka Cvitešić - 2 Celebrity Zrinka Cvitešić izazvala pomutnju objavom o dolasku prinove: "O moj Bože, čestitke tebi i Niki!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danica Šuput i Bloom Tatarinov Maja Šuput s mamom Danicom i sinom Bloomom Danica Šuput Maja Šuput, Nenad Tatarinov i Bloom - 2 +25 Maja Šuput - 3 Celebrity Pogledajte koliko Maja Šuput sliči svojoj majci, na novim ih fotografijama baš nije lako razaznati!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene