''razočaravajuće!''

Princ Harry i Meghan Markle opet su ocrnjeni bez razloga? Oglasio se glasnogovornik: ''Oni o ovome nisu imali pojma''

Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry - 3 Princ Harry i Meghan Markle - 2 Princ Harry i Meghan Markle - 1 Meghan Markle Meghan Markle i kraljica Elizabeta - 1 Meghan Markle i kraljica Elizabeta - 2 Meghan Markle i princ Harry Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry - 1 +21 Meghan Markle i princ Harry - 2 Galerija

Princ Harry i Meghan Markle nisu ostvarili nikakav kontakt s Buckinghamskom palačom u vezi s pozivnicom na 75. rođendan kralja Charlesa, rekao je njihov glasnogovornik danas za Daily Mail.

Kralj Charles III. trebao bi proslaviti rođendan sljedećeg utorka. Sunday Times objavio je da je princ Harry odbio poziv na rođendansku proslavu i da će ostati u Kaliforniji. No glasnogovornik Sussexovih sad je rekao da par o tome uopće nema pojma.

''Harry i Meghan nisu imali nikakav kontakt s obitelji u vezi rođendana. Razočaravajuće je što je Sunday Times krivo izvijestio o ovoj priči'', rekao je.

''Nisu primili nikakvu pozivnicu i nisu znali za bilo kakvu proslavu dok priče nisu izašle u javnost'', rekao je izvor, dodajući: ''Siguran sam da će vojvoda pronaći način da se privatno javi kako bi Njegovu Veličanstvu čestitao rođendan kao što je on oduvijek činio.''

Isti je glasnogovornik također zanijekao da će se Meghan vratiti glumi nakon brojnih članaka u svjetskim medijima.

Prijatelj para sugerirao je da je Buckinghamska palača čak mogla namjerno pustiti priču o ''podbacivanju'' kako bi skrenula pozornost s nedavnog kraljevskog posjeta Keniji, gdje se kralj suočio s pozivima građana da se ispriča za britansku kolonijalnu prošlost.

''Priča je postavljena na način da izgleda kao da vojvoda prezire svog oca, što nije istina'', rekao je prijatelj.

''S obzirom da putovanje u Keniju nije dobro prošlo, ovo bi mogla biti dobrodošla distrakcija.

Iako bi mnogi htjeli da se Harry i Meghan pomire s britanskom kraljevskom obitelji, svaki njihov novi postupak tu mogućnost sve više odbacuje, a tu je i činjenica da se Meghan s njim nijednom nije pojavila u Britaniji od sprovoda kraljice Elizabete.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Perry i Courteney Cox - 3 Matthew Perry i Courteney Cox - 2 Matthew Perry i Courteney Cox - 1 Matthew Perry i Courteney Cox - 4 +26 Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, Matthew Perry, Courtney Cox Zanimljivosti Otkrivena tužna istina koja se krije iza kultne scene u Prijateljima: "Oženio sam se njom i odvezli su me natrag"

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju O.J. Simpson - 1 O.J. Simpson - 3 O.J. Simpson - 9 O.J. Simpson - 5 +5 Nicole Brown Simpson i O.J. Simpson Nekad i sad Bio je optužen za brutalno ubojstvo svoje žene i njenog prijatelja, a sada je viđen kako neprepoznatljiv tetura ulicama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene