Sve se vidjelo

Na plaži pokazala rezultate nove operacije grudi, neki su uvjereni da prizori koje su snimili paparazzi nisu bili slučajni

Megan Marx Megan Marx Profimedia 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Marx - 2 Megan Marx - 1 Megan Marx Megan Marx - 3 Megan Marx - 7 Megan Marx - 1 Megan Marx - 3 Megan Marx - 2 Megan Marx - 5 Megan Marx - 4 +6 Megan Marx - 6 Galerija

Megan Marx pokazala je svoje nove gole grudi na plaži u Australiji nakon nedavne operacije povećanja grudi, koja joj nije bila prva u životu.

Zvijezda reality showa "Neženja" ("Bachelor") Megan Marx nedavno se podvrgnula povećanju grudi, nakon čega ponosno pokazuje rezultate estetskog zahvata, pa i više nego što je možda u nekom trenutku planirala.

33-godišnja Megan svoj je novi dekolte izložila pogledima u tijesnom badiću na plaži australskoj plaži Gold Coast, na koju se dovezla motorom, a u trenutku presvlačenja u badić pokazala je i gole grudi. To su sve zabilježili paparazzi koji su se tamo našli, ali ona se na njih nije previše obazirala.

Megan je prvi put povećala grudi sa samo 18 godina, no nedavno je morala zamijeniti implantate nakon što je jedan puknuo. Sada opet ima nove grudi, a time se nije zaboravila pohvaliti ni na društvenim mrežama. Nedavno je postala i jedna od najboljih kreatorica sadržaja na novoj Playboyevoj platformi, koja se naplaćuje i slovi kao klasičnija verzija OnlyFansa. Iako je odbila javno otkriti koliko točno zarađuje, natuknula je da se radi o lijepoj šesteroznamenkastoj plaći.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Megan Marx (@megan.leto.marx)

U jednom je intervjuu priznala kako joj je skidanje za Playboy pomoglo vratiti samopouzdanje nakon što joj je dijagnosticirana rijetka degenerativna neurološka bolest, spinocerebelarna ataksija (SCA6).

"Mlada sam, sada imam samopouzdanja, ali na kraju to neće uvijek biti tako. Samo želim prigrliti život, razumijete? A dio slobode i uživanja u svom tijelu jest zarađivanje novca, zarađivanja puno novca. Upravo sam rezervirala putovanje u Flores u Indoneziji, kamo idem roniti i raditi sve ono što neću moći raditi zauvijek", izjavila je Megan.

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Kanye West i Bianca Censori - 1 Kanye West i Bianca Censori - 2 Kanye West i Bianca Censori - 3 Kanye West i Bianca Censori - 4 +35 Kanye West i Bianca Censori - 5 Celebrity Prolaznici traže pomoć zbog onog u čemu ova žena hoda ulicama, a svima je prekipjelo jer je njezin poznati muž pokazao golu stražnjicu: ''Spasite je!''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 5 Petar Grašo - 2 Petar Grašo - 1 In Magazin: Petar Grašo +26 Nina Badrić i Petar Grašo - 4 Celebrity Grašo iznenadio izjavom poslije nastupa u Srbiji: ''Proputovali smo cijeli svijet, ali ovo što smo doživjeli...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene