Izbjegava medije

Fotografi uhvatili glumicu u društvu kćeri koju rijetko viđamo, a mnogi sve dosad nisu ni znali kako izgleda

Meg i Daisy True Ryan (Foto: Profimedia) Meg i Daisy True Ryan (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Meg i Daisy True Ryan (Foto: Profimedia) Meg i Daisy True Ryan (Foto: Profimedia) Meg Ryan (Foto: Screenshot) Dennis Quaid i Meg Ryan (Foto: Profimedia) Dennis Quaid i Meg Ryan (Foto: Profimedia) Meg Ryan (Foto: Getty Images) Meg Ryan (Foto: Getty Images) Meg Ryan (Foto: Getty Images) Meg Ryan (Foto: Getty Images) +0 Meg Ryan (Foto: Profimedia) Galerija

Meg Ryan prošetala je u društvu kćeri Daisy True koja izbjegava medije.

Jedna od najpopularnijih holivudskih plavuša, 57-godišnja Meg Ryan snimljena je u šetnji ulicama New Yorka, bez trunke šminke na licu i u potpuno ležernom izdanju, ali to nije ono što je zapravo privuklo pažnju tamošnjih paparazza.

Pogledaj i ovo Jennifer Garner i njezina kći Violet (Foto: Profimedia) Prirodna i opuštena Slavna glumica navodno je razlog prekida veze zgodnog glumca, no nju ti tračevi uopće ne zanimaju

Naime, Meg je prošetala u društvu 15-godišnje kćeri Daisy True držeći je za ruku, a koju rijetko viđamo u javnosti, dok je mnogi zapravo nikada nisu ni vidjeli.

Naime, Daisy je dio Megine obitelji postala 2006. godine nakon što ju je glumica posvojila kao 14-mjesečnu djevojčicu iz Kine i nema naviku pojavljivati se sa slavnom majkom na javnim događanjima. 

"Ne djeluje teško odgajati Daisy. Dobro je društvo, nije problematična. Jako je pametna i plemenita. Sviđa mi se što je zabavna. Volim to. Jednostavno ne mogu zamisliti život bez nje. Život je dobar, dobar je kada je ona u njemu", izjavila je Meg u intervjuu za magazin People godinu dana nakon posvojenja.

Otkrila je i kako su posvojenja u Kini poput prave lutrije te da je odluka koju će djevojčicu povesti kući donijeta nasumično.

"Ona je kći koju sam trebala imati. Jako smo kompatibilne. Iskustvo odgajanja stekla sam sa sinom Jackom, a sada imam Daisy i ne osjećam nikakvu razliku u ljubavi koju osjećam prema njima", ispričala je tada za People.

Upravo su djeca bila jedan od glavnih razloga zbog kojeg je Meg odlučila na jedno vrijeme zapostaviti glumačku karijeru i posvetiti se njihovu odgoju. 

Daisy je, baš kao i Jack, bila velika podrška majci prilikom tajnog sklapanja braka s američkim glazbenikom Johnom Mellencampom

Par je obnovio vezu 2014. godine, nakon što su bili prekinuli 2007. godine. Zasada nema govora o vjenčanju no svi očekuju kako će se to vrlo brzo dogoditi.

Meg je od 1991. do 2001. godine bila u braku s glumcem Dennisom Quaidom s kojim ima 27-godišnjeg sina Jacka Quiada.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Jessica Alba (Foto: Instagram) Gabrielle Union (Foto: Instagram) +0 Gabrielle Union (Foto: Instagram) Celebrity Jessica Alba objavila prve fotografije iz Dubrovnika, ona i slavna kolegica zaključile: ''Ovo mora biti neka šala!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene