Objavile i snimke!

Jessica Alba objavila prve fotografije iz Dubrovnika, ona i slavna kolegica zaključile: ''Ovo mora biti neka šala!''

Jessica Alba (Foto: Instagram) Jessica Alba (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Jessica Alba (Foto: Instagram) Gabrielle Union (Foto: Instagram) +0 Gabrielle Union (Foto: Instagram) Galerija

Jessica Alba i Gabrielle Union u Dubrovniku promoviraju novu seriju "L.A.'s Finest".

Holivudska glumica uživa u Dubrovniku.

Pogledaj i ovo Gabrielle Union i Dwyane Wade (Foto: AFP) Preljubnički skandal On ju je prevario i dobio dijete s drugom djevojkom, a ona je za sve okrivila sebe: "Nije me bilo..."

Radi se i o jednoj od najljepših žena svijeta Jessici Albi, koja se pohvalila prvim snimkama iz prelijepog Dubrovnika, u koji je stigla poslovno.

Naime, Jessica tamo zajedno s kolegicom Gabrielle Union promovira novu seriju "L.A.'s Finest" u sklopu NEM-a, četverodnevnog eventa na kojem se okupljaju profesionalci iz TV industrije kako bi upoznali najnovije poslovne trendove i podijelili svoje najdragocjenije formule za uspjeh.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Next stop on our @lasfinesttv Intl press tour #Croatia #nem2019 This place is stunning! The light 🌅 -the food @posat_dubrovnik 🦞🦐🐟 -the Adriatic 🌊-it’s incredible! #dubrovnikcroatia glam credits: makeup @danielmartin (@honest_beauty) hair @jesushair and styling @sweetbabyjamie

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on

Gabrielle se još jučer pohvalila fotografijama i snimkama iz jadranskog dragulja, odakle je milijunima obožavatelja poručila sljedeće: "Moj posao uopće nije loš. Ovo mora biti neka šala, dobar dan, Hrvatska! Ovo je nevjerojatno."

Sada se oglasila i Jessica fotografijama i snimkama s terase hotela Excelsior, a Dubrovnik je nahvalila uzduž i poprijeko.

"Ovo mjesto je prekrasno! Svjetlost, hrana, Jadran - nevjerojatno", poručila je lijepa Jessica. Glumica je zatim i objavila nekoliko snimki s večere na koju se uputila u veselom društvu.

U njemu se našao i vizažist Daniel Martin, najpoznatiji kao vizažist Meghan Markle, kojemu je ona dala povjerenje i na najvažniji dan u svom životu - svoje vjenčanje.  

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk (Foto: Instagram) Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Bradley Cooper, Irina Shayk (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Christian Carino (Foto: Profimedia) +10 Lady Gaga i Christian Carino (Foto: Getty Images) Celebrity Dok Bradley tulumari nakon prekida, Irina objavljuje vruće fotke koje su zanimljive i bivšem zaručniku Lady Gage

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene