Sve snimao mobitelom

Poznati miljenik žena luksuznom jahtom obilazi našu obalu, pogledajte fotke na kojima se vidi da baš uživa

Matthew McConaughey Matthew McConaughey Milan Sabic/Pixsell 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew McConaughey u Hrvatskoj - 7 Matthew McConaughey u Hrvatskoj - 6 Matthew McConaughey u Hrvatskoj - 5 Matthew McConaughey u Hrvatskoj - 4 Matthew McConaughey u Hrvatskoj - 3 Matthew McConaughey u Hrvatskoj - 2 Matthew McConaughey u Hrvatskoj - 1 Matthew McConaughey u Hrvatskoj - 8 Matthew McConaughey u Hrvatskoj Matthew McConaughey +6 Matthew McConaughey i Camilla Alves Galerija

Matthew McConaughey snimljen je na luksuznoj jahti kojom obilazi hrvatsku obalu.

Holivudski glumac i miljenik žena Matthew McConaughey nekoliko je dana proveo u jednoj staniciji u istarskim Balama, nakon čega se otputio na plovidbu našom obalom.

Pogledaj i ovo Matthew McConaughey i Woody Harrelson dokazi se gomilaju Woody Harrelson oglasio se o teoriji da bi mu Matthew McConaughey mogao biti brat: ''Samo ću reći...''

Fotografi su 52-godišnjeg Matthewa snimili na luksuznoj jahti na kojoj mu društvo pravi supruga Camila. Glumac je uživao u zalasku suncu i pogledu na pučinu, hladnom piću, a prizore koje oduzimaju dah zabilježio je mobitelom za uspomenu. 

Matthewa je u Balama priliku imao upoznati Splićanin Marin Tomičić koji se time pohvalio na društvenim mrežama, a za Dnevnik Nove TV opisao je njihov susret. Otkrio je da su popričali 15 minuta te da mu je glumac čestitao rođendan koji je slavio, pitao koliko ima godina, čime se bavi i upoznao ga sa suprugom Camilom.

"Rekao sam mu da slavim rođendan i na to me on prekinuo i pitao koji rođendan, s kim sam tu, što radim u životu, upoznao me sa svojom ženom. Razgovarali smo 15-20 minuta i jedno deset puta mi je rekao da ostanem takav kakav jesam i to mi je baš bilo interesantno. I priča istim glasom kao u filmovima, to mi je bilo jedno veliko iskustvo. Tresao sam se do tri ujutro i slao poruke prijateljima", izjavio je Marin za Novu TV.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Woody Harrelson - 9 Woody Harrelson - 5 Woody Harrelson - 6 Woody Harrelson - 12 +26 Woody Harrelson - 8 Celebrity Holivudski glumac srdačno mahao obožavateljima u Splitu, a onda fotografe počastio bezobraznom gestom!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Ricky Martin Ricky Martin Ricky Martin - 4 Ricky Martin - 3 +20 Ricky Martin - 2 Celebrity Lomio je ženska srca, onda obznanio da je gej, a sad se suočava s gnjusnim optužbama člana vlastite obitelji!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene