je li moguće?!

Holivudski miljenici nakon 53 godine otkrili da su možda braća, a prošlo ljeto uživali su na odmoru u Hrvatskoj!

Matthew McConaughey i Woody Harrelson Matthew McConaughey i Woody Harrelson Grgo Jelavic/Pixsell 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew McConaughey i Woody Harrelson u Hrvatskoj - 1 Matthew McConaughey i Woody Harrelson u Hrvatskoj - 2 Matthew McConaughey i Woody Harrelson u Hrvatskoj - 3 Matthew McConaughey i Woody Harrelson u Hrvatskoj - 4 Matthew McConaughey i Woody Harrelson Matthew McConaughey i Woody Harrelson Matthew McConaughey i Woody Harrelson Matthew McConaughey i Woody Harrelson Woody Harlesson, Matthew McConaughey, Sacha Baron Cohen Matthew McConaughey +10 Matthew McConaughey (Foto: Instagram) Galerija

Matthew McConaughey sumnja kako je njegova majka imala aferu s ocem Woodyja Harrelsona i kako je moguće da su njih dvojica braća.

Glumci Matthew McConaughey (53) i Woody Harrelson (61) otkrili su kako sumnjaju da bi mogli biti braća.

Pogledaj i ovo Sean Diddy Combs, Chris Rock, Woody Harelson, Sacha Baron Cohen Tko će nam još doći? Prve fotke svjetski poznatog glazbenika u Hrvatskoj, pridružio se holivudskoj ekipi!

"Moja djeca zovu ga ujak Woody. Njegova djeca mene zovu ujak Matthew", započeo je u McConaughey u podcastu "Let's Talk Off Camera with Kelly Ripa" te je dodao i kako ih članovi njihovih obitelji često ne mogu razaznati na fotografijama, a zatim je otkrio i što im je pobudilo sumnje o mogućem krvnom srodstvu.

"Kad smo bili u Grčkoj prije nekoliko godina, sjedili smo i razgovarali o tome koliko su naše obitelji bliske. S nama je bila i moja mama i rekla je Woodyju da je poznavala njegova oca. Svi su bili svjesni što znači to 'poznavala'. Bilo je to 'nabijeno' poznavanje" rekao je McConaughey.

Izjava njegove majke potaknula ga je da istraži je li imala aferu s Woodyjevim ocem u vrijeme kada je on začet.

"Htjeli smo doznati što točno znači to 'poznavala' i uz malo matematike otkrili smo da je Woodyjev otac bio na otpustu u vrijeme kada su se moji roditelji razvodili. Postoje dva moguća mjesta u Zapadnom Teksasu na kojima su se mogli sastati i 'poznavati'", ispričao je te je otkrio i kako on i Woody još nisu napravili DNK test.

"Woodyju je lakše reći: 'Hajdemo napraviti test' jer on nema što izgubiti", kazao je McConaughey pa je objasnio i da je njemu teže jer bi nakon 53 godine možda mogao doznati da ima drugog oca.

McConaughey se na nekoliko godina udaljio od svoje majke Mary Kathlene McCabe, a čovjek kojeg je zvao ocem preminuo je 1992. godine.

Harrelsonov otac Charles preminuo je u zatvoru 2007. godine.

McConaughey i Harrelson zajedno su glumili u seriji "Pravi detektiv", a sada su se ponovno ujedinili u komediji "Brother From Another Mother". Holivudski glumci prošlo su ljeto zajedno bili na odmoru u Hrvatskoj.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač i Goran Mandić - 2 Sonja Kovač - 2 +25 Sonja Kovač - 4 Celebrity Sonja Kovač pola milijuna ljudi počastila fotkama u seksi donjem rublju: "Instagram gori!''

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Lana Jurčević - 1 In Magazin: Lana Jurčević - 2 In Magazin: Lana Jurčević - 3 In Magazin: Lana Jurčević - 4 +28 In Magazin: Lana Jurčević - 5 inMagazin Lana Jurčević o privatnom životu i dečku s kojim je šest godina: ''Mi se tješimo, ajde samo da ovo posložimo...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene