tuga je i dalje prisutna

Joey iz ''Prijatelja'' viđen u javnosti nakon iznenadne smrti legendarnog kolege, na njemu je vidljiva jedna očita promjena

Matt LeBlanc - 6 Matt LeBlanc - 6 Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Matt LeBlanc - 2 Matt LeBlanc - 3 Matt LeBlanc - 4 Matt LeBlanc - 5 Matt LeBlanc - 1 Matthew Perry i Matt LeBlanc Matthew Perry i Matt LeBlanc Matthew Perry i Matt LeBlanc Matt LeBlanc - 8 Matt LeBlanc - 7 +18 Matt LeBlanc - 5 Galerija

Zvijezda ''Prijatelja'' Matt LeBlanc viđen je prvi put nakon smrti Matthewa Perryja, on se prvi oglasio nakon vijesti koja je šokirala svijet.

Zvijezda serije ''Prijatelji'' Matt LeBlanc viđen je prvi put u javnosti nakon smrti njegovog dobrog prijatelja i kolege sa seta Matthewa Perryja.

LeBlanc je uhvaćen dok je odlazio na večeru s prijateljima u Malibuu, a ekipa muškaraca bila je dobro raspoložena.

Matt je nosio traperice i zelenu košulju ispod koje se nazirao poveći trbuh koji je skupio s godinama. Da je smrt prijatelja na njega utjecala, vidljivo je i na njegovom licu koje izgleda manje veselo i nasmijano nego inače, a ozbiljan izraz lica popratilo je i nekoliko kilograma viška. 

Podsjetimo, Matt se prvi od slavne šestorke oglasio nakon Perryjeve smrti.

"Matthew. Teška se srca opraštam. Trenuci koje smo proveli zajedno iskreno su mi među najdražim trenucima u životu. Bila mi je čast dijeliti pozornicu s tobom i zvati te prijateljem. Uvijek ću se nasmijati kad pomislim na tebe i nikada te neću zaboraviti. Nikada. Raširi krila i leti, brate, konačno si slobodan. Puno te volim. I pretpostavljam da ćeš zadržati 20 dolara koje mi duguješ", napisao je Matt u objavi koju je podijelio zajedno s njihovim fotografijama, pa mnogima izmamio suze na oči.

Podsjetimo, Matthew Perry iznenada je preminuo u dobi od 54 godine krajem listopada ove godine. Izvori iz policije potvrdili su da se glumac utopio i da je pronađen u jacuzziju u svojoj kući u Los Angelesu nakon što su hitne službe pozvane na mjesto događaja.

Svijet je danima tugovao zbog odlaska jedne od najvećih zvijezdi Hollywooda.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Uršula Najev i Faris Pinja Ana Uršula Najev - 4 Ana Uršula Najev - 5 Ana Uršula Najev - 6 +27 Ana Uršula Najev Zanimljivosti Je li zvijezda Kumova jednom fotkom potvrdila šuškanja o vezi s pjevačem koji se nedavno rastao?

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden - 2 Neda Ukraden - 3 Neda Ukraden - 1 Neda Ukraden - 5 +25 Neda Ukraden - 6 Celebrity Neda Ukraden ovom je haljinom objasnila zašto je zovu najzgodnijom bakom na Balkanu, zbilja je teško povjerovati da su joj 73 godine!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene