ne zna se koji je zgodniji!

Pogledajte izdanja kojima su dvojica poznatih frajera zaludjeli Hrvatice, pokazali su nevjerojatne rezultate teških treninga!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Petrić i Gabriela Pilić Marko Petrić i Gabriela Pilić Helena Janjušević i Sandi Pego - 4 Helena Janjušević i Sandi Pego - 3 Helena Janjušević i Sandi Pego - 1 Marko Petrić, Gabriela Pilić Marko Petrić, Gabriela Pilić Marko Petrić, Gabriela Pilić Marko Petrić, Gabriela Pilić Sandi Pego, Helena Janjušević +17 Sandi Pego, Helena Janjušević Galerija

Marko Petrić i Sandi Pego u osmoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" raskopčali su košulje i pokazali isklesana torza.

Jedna od top tema nakon osme emisije showa "Ples sa zvijezdama" su izdanja glumca Marka Petrića i tiktokera Sandija Pege.

Pogledaj i ovo Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić - 3 Velika objava u showu! Trenutak za pamćenje u Plesu sa zvijezdama: Sandiju se na bini pridružila supruga, za to su imali poseban razlog!

Obojica su za zadnji nastup odlučili raskopčati košulje i pokazati rezultate napornih treninga, a pogled na njihova isklesana torza zaludio je gledateljice koje su ih obasule komplimentima na društvenim mrežama.

Marko je sa svojom mentoricom Gabrielom Pilić plesao quickstep, a osim pohvala na račun izgleda, najstroži član žirija, Marko Ciboci, otvoreno mu je priznao da ga favorizira. Od žirija su ukupno osvojili 34 boda.

Glumac je u svojim pričama na Instagramu otkrio i da je od početka showa izgubio dosta kilograma, a velika promjena vidi se i na Sandiju koji je također u emisiji rekao da je smršavio.

Sandi i njegova mentorica Helena Janjušević plesali su sambu koja je oduševila žiri i osvojili su 36 bodova.

Marka i Sandija gledamo u i sljedećoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" koju možete uživo pratiti u nedjelju u večernjem programu Nove TV.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Albina i Mario Albina Albina, Mario Ožbolt Albina, Mario Ožbolt +22 Albina, Mario Ožbolt Celebrity Maju Šuput šokiralo je Albinino javno priznanje: ''Pa zajednička je odluka bila da to napokon kažemo...''

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput dobila kobasicu Nenad Tatarinov Maja Šuput Maja Šuput +22 Maja Šuput Celebrity Šuput ostala u čudu zbog iznenađenja kojem se nije nadala: ''Tu mi je i muž, ajde mom mužu onda daj!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene