Wow!

Marko Grubnić ponosno pokazao isklesane mišiće, a za oko su svima zapele skupe dizajnerske gaćice

Marko Grubnić - 4 Marko Grubnić - 4 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić - 5 Marko Grubnić - 3 Marko Grubnić - 1 Marko Grubnić - 2 Marko Grubnić - 4 Marko Grubnić - 2 Marko Grubnić - 1 Marko Grubnić Marko Grubnić Marko Grubnić - 10 +19 Marko Grubnić - 9 Galerija

Marko Grubnić objavio je fotografiju u donjem rublju, a svu pažnju ukrali su njegovi isklesani mišići bez ijedne mane.

Modni dizajner Marko Grubnić ponekad se voli pohvaliti svojim utreniranim tijelom na društvenim mrežama, a ovog je puta objavio dvije fotografije u donjem rublju.

Pogledaj i ovo Marko Grubnić - 2 Od poznatog dizajnera Marko Grubnić pohvalio se torbicom od čije će vam se cifre zavrtjeti u glavi: ''Besprijekoran kao i uvijek''

Marko se fotografirao pozirajući u ogledalu, a svu pažnju ukrali su njegovi isklesani mišići bez ijedne mane za koje Marko naporno trenira.

Mnogi će zapaziti i donje rublje ukrašeno poznatim uzorkom Versace marke.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic)

''Ogledalce, ogledalce na zidu…'' napisao je Marko u opis fotografija, a pratitelji u komentarima nisu se mogli nadiviti.

 ''Wow, wow, wow!'', ''Savršen'', ''Game over'', pisali su mu pratitelji.

Marko je svoje pratitelje počastio i fotografijom s bazena, a fotografirao se u poluzakopčanoj traper košulji i slamnatom šeširu, a u oči su svima upale i kupaće gaćice s leopard uzorkom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic)

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk - 1 Irina Shayk - 2 Irina Shayk - 3 Irina Shayk - 3 +2 Irina Shayk - 1 Celebrity Jedna od najseksi žena svijeta na plaži je prava senzacija, a pokazala je da izgleda savršeno iz baš svakog ugla!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Majoli - 2 Iva Majoli - 1 Iva Majoli - 3 Iva Majoli - 4 +18 Iva Majoli - 6 Celebrity Iva Majoli počastila pratitelje fotkom sa zgodnim prijateljicama s luksuzne jahte, otkrila i gdje ljetuju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene