Njegovih ruku djelo!

Grubnić se hvali bajkovitom pojavom Maje Šuput, za koju je on zaslužan, a evo kakvi mu komentari pristižu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marko Grubnić je na svojem profilu na Instagramu objavio fotografije na kojima pozira s Majom Šuput u bajkovitom izdanju.

Maja Šuput se u trećoj polufinalnoj emisiji showa "Supertalent" pojavila u izdanju princeze, za što je njezin stilist i prijatelj Marko Grubnić inspiraciju pronašao u najljepšim bajkama svijeta.

Pogledaj i ovo Nenad Tatarinov pokazao i posebnu tetovažu Suprug Maje Šuput ni bez nje ne prolazi neopaženo, evo gdje su ga samog ulovili fotografi!

Marko ne krije koliko je ponosan na osmišljeni Majin stajlingza koji je dobila same komplimente i lijepe riječi, a na profilu na Instagramu objavio je i nekoliko zajedničkih fotografija.

"Jednom davno živjela je predivna princeza imena Maja Šuput", napisao je Marko uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic)

"Odličan ste tim, bravo", Princeza predivna, a nije ni mačak za baciti", "Ovo je umjetnost, bravo Marko", "Ma izvrsno! Predivno do zadnjeg detalja. I da, vrlo vrlo bajkovito. Svaka čast. Bravo!", "Ovo je najbolja kombinacija ikada koju si joj stavio, kao princeza iz bajke", "Top, bravo Marko", zaključili su njegovi vjerni pratitelji.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Šarčević - 1 Lucija Šarčević - 5 Lucija Šarčević - 4 Lucija Šarčević - 6 +15 Lucija Šarčević - 8 Celebrity Bilman je zbog ove boginje rekao nešto da mu je bilo neugodno, ali nije mogao prešutjeti: ''Tvoj glas, svaki tvoj uzdah...''

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković Sandra Perković - 5 +0 Sandra Perković - 4 Celebrity Sandra Perković izbacila vitke noge u kratkoj haljinici, pa sve začudila: "Je li to ista djevojka koja baca teški disk?"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene