''pronalazim svoj mir''

Mladi glazbenik koji je osvojio regiju o svom putu do uspjeha: ''Možda nije najbrži put, ali ja mislim da je najispravniji''

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Bošnjak, Zdravlje na kvadrat Marko Bošnjak, Zdravlje na kvadrat Marko Bošnjak, Zdravlje na kvadrat Marko Bošnjak, Zdravlje na kvadrat Marko Bošnjak, Zdravlje na kvadrat Marko Bošnjak, Zdravlje na kvadrat Zdravlje na kvadrat: Marko Bošnjak - 6 Zdravlje na kvadrat: Marko Bošnjak - 5 Zdravlje na kvadrat: Marko Bošnjak - 4 Zdravlje na kvadrat: Marko Bošnjak - 3 +1 Zdravlje na kvadrat: Marko Bošnjak - 2 Galerija

Marko Bošnjak bio je gost zadnje emisije Zdravlje na kvadrat.

Marko Bošnjak 20-godišnji je glazbenik koji je svojim talentom osvojio regiju. 

Kako se tako mlad bori sa svim vukovima na estradi?

''Pa ne borim se, a i borim se. Ne znam sad gdje sam krenuo s ovim odgovorom. Generalno mislim da pronalazim neki svoj mir, pronalazim neki svoj način i put. Možda nije i najbrži put do uspjeha kojeg sam sebi priželjkujem, ali mislim da je najispravniji'', govori Marko. 

Pogledaji ovo Ksenija Urličić i Dalibor Bosančić - 4 Celebrity Ksenija Urličić progovorila o nezgodnim zdravstvenim situacijama u kojima se našla: ''U zadnji sam trenutak izbjegla moždani udar''

Koliko voli sebe?

''Pa mislim puno! Ima trenutaka kada i ne volim toliko sebe i kad bih sam sebe našamarao, ali trudim se voljeti sebe. Mislim da je to jedan zadatak cjeloživotni i da se cijeli život radi na tome, a meni je tek 20 godina pa je okej da nekad malo zeznem.”, zaključio je. 

Je li imao određenih trauma u životu? 

Pogledaji ovo Saša Lozar Celebrity Saša Lozar progovorio o svojoj 16-godišnjoj kćeri: ''Ona je od malih nogu naviknuta na tatu u medijima, njoj je to normalno''

''Pa da, imao sam trauma, da! Nisam se uvijek borio na zdrave načine. Nije to uvijek bilo neko zdravo procesuiranje i sad kao idemo intelektualizirati ovo što se sad dogodilo. Nekad je stvarno bilo loših i mračnih trenutaka ali iz toga je nastala neka super glazba i neki super tekstovi.''

Koliko je emotivan?

''Pa dosta zapravo. Možda na prvu, ovako kad me ljudi upoznaju privatno, ne kao glazbenika, već kao Marka mislim da ne bi rekli jer imam taj neki izraz lica, gard, ja sam sad kao netko i nešto, ali emotivan sam dosta i to baš ne pokazujem pred svima i uvijek'', kaže. 

Pogledaji ovo Dalibor Bosančić Celebrity Naš voditelj danas ne može biti ponosniji na sebe, no nije imao lak put do uspjeha: "Kao napušteno dijete imao sam sve uvjete biti nitko i ništa"

Koja je za njega poanta života?

''Voljeti i biti voljen i raditi nešto što te ispunjava i samo preživjeti ovozemaljsko iskustvo najsrčanije što možeš'', rekao je. 

Koja su za njega pravila sreće?

''Joj brate, ovo su baš neka egzistencijalna pitanja. Pravila sreće, hmm. Pa nema pravila u sreći. Moje prvo pravilo sreće je da ne pokušavaš uhvatiti sreću jer je sreća kao leptir. Ako pokušaš uhvatiti sreću, pobjeći će ti, ali ako si miran i sretan i čekaš taj trenutak, leptir će ti samo sletjeti, tj. sreća će ti samo sletjeti'', smatra. 

Mlad je dečko. Je li s njegovim zdravljem sve okej?

''Zasad je sve okej. Ne žalim se. Osjećam se zdravo. Jesam li netko tko ide u teretanu, imam li režim ishrane, ne. Ne jedem meso već četiri godine. Vegetarijanac sam. Imam i plavi pojas u karateu. Kao mali sam krenuo i mene je to uvijek jako interesiralo taj sport i uživao sam u tome, ali pjevanje mi je bila jača ljubav i veći interes'', kaže. 

Razmišljaš li o tome da bi trebao otići na neke preventivne, ili sistematske preglede?

''Apsolutno. Svakako moram. Baš sam sad prijavljen za sistematski jer sam opet upisao fakultet. Studirao sam u Berlinu i vratio se u Zagreb. Sad studiram opet i moram kao brucoš na sistematski'', kaže. 

Kako njeguje svoje glasnice?

''Jako je bitno da su glasnice hidrirane, da se pravilno koriste, da spavamo dovoljno, da lijepo jedemo i lijepo se hranimo. Izbjegavati stvari koje isušuju glasnice, poput alkohola, cigareta'', kaže. 

Marko je rođen u Mostaru, a inače je iz Rame. Pošto je vegetarijanac, dolasi doma su malo teži kad je hrana u pitanju. 

''Ja sad moram objasniti svima pa kako nećeš burek, sarme, kako stojiš na nogama i tako to. U biti, volim sebi spremiti neki tofu, neku kvinoju, neki ratatui'', priča i dodaje. 

''Mater i ćaća kažu sine ti nisi normalan. Molim te počni jesti k’o normalno dite. Nemoj nas sekirati, ali ja se stvarno super osjećam'', tvrdi. 

Njegova pjesma ''Spokojan'' veliki je hit, a otpjevao ju je malo pred kamerama emisije.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene