Zanimljiv video baš!

Maja Šuput priznala da je ljubomorna na ovog čovjeka, a odmah je i objasnila koji je razlog za to!

Maja Šuput Maja Šuput Nova TV 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Valentić Mario Valentić TLZP: Mario Valentić kao Oskar i Slavica Mario Valentić Mario Valentić Mario Valentić Mario Valentić Mario Valentić Mario Valentić Maja Šuput +1 Maja Šuput Galerija

Mario Valentić u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' izveo je prpošni hit ''Zmija i žaba'', a Maja Šuput mu je rekla da je ljubomorna na njega zbog ove njegove izvedbe.

Mario Valentić ovoga puta u studiju showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' sve je rasplesao izvedbom pjesme ''Zmija i žaba''. 

Pogledaj i ovo Mia Negovetić - 2 "Ja gledam i kontam..." Evo zašto je Goran Navojec zaključio da je naša pjevačica zaslužila čistu peticu iz jednog predmeta, ovo stvarno nije bilo lako!

Maja Šuput mu je odmah nakon izvedbe rekla da je ljubomorna na njega jer ona nije imala prilike izvesti ovu pjesmu s njim, a evo kakve su bile reakcije žirija. 

''Dobili smo jedan glazbeni dramolet. Vi ste mladi gospodine napravili veliki posao, bilo je zabavno, ovdje se probija i vaš glumački dar'', rekao je Mariju Navojec. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mario Valentić (@mario.valentic)

''Ta nas pjesma jako zabavlja i ti si nas zabavio'', priznala je Indira, a Nives je dodala da je ovo zadatak odrađen bez greške. 

Došao je i red na Mešina. 

''Uspio si, glumački talent izlazi na van'', rekao je Igor za kraj. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan Maja Šuput i Frano Ridjan Maja Šuput Maja Šuput +6 Maja Šuput Celebrity Sprijeda pristojna, ali straga pravo iznenađenje, a i Franina izjava sve govori o ovoj Majinoj haljini!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene