Ma pogledajte vi ovo!

Sprijeda pristojna, ali straga pravo iznenađenje, a i Franina izjava sve govori o ovoj Majinoj haljini!

Maja Šuput i Frano Ridjan Maja Šuput i Frano Ridjan Nova TV 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan Maja Šuput i Frano Ridjan Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Neda Parmać - 1 Neda Parmać - 2 +0 Neda Parmać - 3 Galerija

Maja Šuput za novu je epizodu showa "Tvoje lice zvuči poznato" odabrala dugu svjetlucavu haljinu zanimljiva kroja, a očarala je i svog kolegu Franu Ridjana.

Modne kombinacije pjevačice i voditeljice showa "Tvoje lice zvuči poznato" svake su nedjelje nova senzacija, a Maja Šuput ni ovoga puta nije iznevjerila svoje obožavatelje. Pred kamerama se pojavila u dugačkoj modroj svjetlucavoj haljini zanimljiva kroja te je oduševila čak i kolegu Franu Ridjana.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić - 2 "Ja gledam i kontam..." Evo zašto je Goran Navojec zaključio da je naša pjevačica zaslužila čistu peticu iz jednog predmeta, ovo stvarno nije bilo lako!

"Kakva kreacija, ponovno, ja se svaki put pored tebe osjećam kao da sam u svatovima, ovo je stvarno holivudsko izdanje", komentirao je Ridjan izgled Maje Šuput.

Maja svoje kreacije svakoga tjedna odabire uz pomoć stilista i svog najboljeg prijatelja Marka Grubnića, koji se brine i o stilu članica žirija showa Nives Celzijus i Indire Levak.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Prošle nedjelje Maja je svoje atribute istaknula u bijeloj uskoj haljini, a mnogi se slažu da što god odabere, jednostavno obara s nogu.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene