Imala razlog za javljanje

Marija Šerifović objavila video iz kreveta i iznenadila golišavim izdanjem, na ovo od nje nismo navikli!

Marija Šerifović Marija Šerifović Instagram 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Šerifović - 2 Marija Šerifović - 1 Marija Šerifović Marija Šerifović Marija Šerifović Marija Šerifović Marija Šerifović Marija Šerifović - 5 Marija Šerifović - 4 Marija Šerifović - 2 +6 Marija Šerifović - 3 Galerija

Marija Šerifović iznenadila je novom objavom iz svog kreveta, a pjevačica se pojavila u izdanju u kojem ju nikad nemamo priliku vidjeti.

Pjevačica i zvijezda Marija Šerifović iznenadila je novom objavom iz svog toplog doma.

Pogledaj i ovo Matija Cvek i Marija Šerifović Još nekoliko sati! Marija Šerifović rasprodala zagrebačku Arenu: "Želim da vam padnu vilice kada uđemo u dvoranu!"

Marija je podijelila videozapis na svojoj Instagram priči, a pojavila se u izdanju u kojem ju nemamo priliku nikada vidjeti, potpuno gola.

Pjevačica je tijelo prekrila samo pokrivačem, a razlog njezina javljanja iz kreveta bilo je objavljivanje da je nakon nekoliko mjeseci opet aktivna na YouTube kanalu, ali i da će ipak ostaviti svoj Instagram profil za koji je prvo govorila kako će ga deaktivirati.

Marija je pratitelje pozitivno iznenadila vijestima, ali i izdanjem koje nije uobičajeno za nju.

Marija Šerifović inače je jedna od najpopularnijih srpskih pjevačica, a 2007. godine je donijela Srbiji pobjedu na Euroviziji s pjesmom "Molitva".

Nedavno je u medijima bila vrlo popularna zbog incidenta koji je izbio početkom kolovoza ove godine. Naime, Šerifović je snimljena kako urla i udara po automobilu usred noći u Beogradu. Uzrok svemu bila je ljubomora jer je saznala za partneričinu prevaru.

"Do sukoba je došlo zbog klasične ljubomore. Marija je bila s prijateljicom i partnericom u svom automobilu. Sve je bilo u redu do trenutka kada je partnerica priznala prevaru. Tada je Šerifović poludjela. Izgubila je kontrolu, zaustavila je vozilo da ne bi napravila prometnu nesreću i počela je histerizirati", otkrio je anonimni izvor tada za Kurir.

Dodao je i kako su prije incidenta Marija, njezina partnerica i prijateljice bile u noćnom izlasku.

"Super su se provele. Bile su vesele, ništa nije ukazivalo da će se ovako završiti. Međutim, razgovor koji je počeo u autu doveo je do ozbiljnog problema između njih dvije. Pjevačica je doživjela napad, zakočila, izletjela iz vozila, a sve ostalo se vidi na snimci", ispričao je izvor.

Poslije toga, Marija je nastupila sa velikim zavojem na desnoj ruci što je zabrinulo obožavatelje, a kasnije je postalo jasno što se pjevačici dogodilo.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Anđela Šimac Anđela Šimac Anđela Šimac - 1 Anđela Šimac - 2 +9 Anđela Šimac - 3 Celebrity Fatalna Sinjanka nakon prekida s bivšim dinamovcem s kojim ima dijete zatražila pomoć putem Instagrama

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 4 +29 Nives Celzijus - 6 Celebrity Nives Celzijus u oskudnoj haljini pratiteljima dala jedan zadatak, oni je nahvalili u komentarima: ''Žena iz mašte!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene