Pogledajte video

Marija Šerifović snimljena kako nasred ulice urla i udara po autu, poznato je i što ju je tako razbjesnilo

Marija Šerifović Marija Šerifović Antonio Ahel/Pixsell 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Šerifović Marija Šerifović - 5 Marija Šerifović - 4 Marija Šerifović - 2 Marija Šerifović Marija Šerifović - 6 Marija Šerifović - 1 Marija Šerifović (Foto: Instagram) Marija Šerifović (Foto: Instagram) Marija Šerifović (Foto: Instagram) +6 Marija Šerifović (Foto: Instagram) Galerija

Marija Šerifović snimljena je kako nasred ulice urla, psuje i udara po automobilu, a nakon što je video preplavio Twitter, oglasila se i pjevačica.

Na Twitteru se pojavila snimka na kojoj srpska pjevačica Marija Šerifović nasred ulice u Beogradu urla i psuje.

Pogledaj i ovo Matija Cvek i Marija Šerifović Još nekoliko sati! Marija Šerifović rasprodala zagrebačku Arenu: "Želim da vam padnu vilice kada uđemo u dvoranu!"

"Je*** ću ti mamu", viče pjevačica na početku videa, a zatim odlazi do svojeg automobila i udara po njemu, dok je jedna žena pokušava smiriti.

"Odgovori mi", izgovorila je kad je ušla u auto, a snimka je na društvenoj mreži izazvala pravu pomutnju i krenula su nagađanja o tome što se dogodilo.

Nakon što je video postao viralan i završio u brojnim regionalnim medijima, o svemu se oglasila i Marija.

"Iako se to nikoga ne tiče, primila sam jednu privatno lošu informaciju. Jedini kome se trebam ispričati je moj automobil i svi koje sam možda probudila", kazala je pjevačica za Kurir.

Marija Šerifović inače je jedna od najpopularnijih srpskih pjevačica, a 2007. godine je donijela Srbiji pobjedu na Euroviziji s pjesmom "Molitva".

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Luke Evans Luke Evans Luke Evans Luke Evans +11 Luke Evans - 8 Zanimljivosti Jedan od najseksi muškaraca današnjice ne odvaja se od novog dečka, a za plažu su čak uskladili i jedan detalj

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Rihanna i ASAP Rocky Rihanna Rihanna i A$AP Rocky - 5 Rihanna i A$AP Rocky - 4 +16 Rihanna i A$AP Rocky - 3 Celebrity Rihanna nakon poroda istaknula nikad bujnije obline, a pažnju je plijenilo i pomalo bizarno izdanje oca njezina djeteta

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene