Druga strana priče

Marija Šerifović o nedavnom javnom ispadu bijesa: "Svi misle da sam agresivac i da sam u stanju nekoga udariti, ali...''

Marija Šerifović Marija Šerifović Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Šerifović Marija Šerifović Marija Šerifović Marija Šerifović - 2 Marija Šerifović - 4 Marija Šerifović - 5 Marija Šerifović Marija Šerifović Matija Cvek i Marija Šerifović +0 Marija Šerifović Galerija

Marija Šerifović ispričala je da odlazi na tretmane kod psihologa kako bi svladala sve nepodnošljive dane u svom životu.

Regionalna pjevačica Marija Šerifović za novu.rs otkrila je kako joj psiholog puno pomaže u njezinom kontroliranju života.

Pogledaj i ovo Matija Cvek i Marija Šerifović Još nekoliko sati! Marija Šerifović rasprodala zagrebačku Arenu: "Želim da vam padnu vilice kada uđemo u dvoranu!"

S psihologom radi već dobrih 20 godina, a uz pomoć njega pokušava svoje dane učiniti što boljima i učinkovitijima. Ne skriva ni kako osim njega, to često radi i sama sa sobom ili joj u tome pomažu ljudi koji je okružuju.

Opisala je i kako podnosi one "stresne" životne situacije:

"Rijetko mi dođe žuta minuta, to mi se možda pet puta dogodilo do sada u životu… To su bile užasno stresne situacije, koje sam nekad znala riješiti, nekada ne… Ipak sam ja samo osoba od krvi i mesa".

Evo i  što misli o nedavnom skandalu gdje je pokazala svoj ispad bijesa u javnosti...

"Svi misle da sam agresivac i da sam u stanju nekoga udariti, a ja sam zapravo samo glasna. Ja samo glasno pričam, glasno se smijem, glasno se svađam, glasno volim… Ne znam drugačije".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

"Ne podržavam društvene mreže! Da se ja pitam, djeci ne bih dopustila da tamo imaju profile prije srednje škole. Ja još nisam majka, ali bih savijetovala roditelje da budu više prisutni u životima svoje djece", objasnila je Marija.

A što o njezinom karakteru misli majka Verica:

"Možda je moja majka zamišljala da budem pijanistkinja ili da pjevam u Karnegi holu, ali ja sam Marija Šerifović, pametna i luda! Navikla je mama na mene ovakvu i sretna sam što me je naučila da budem disciplinirana, da poštujem druge ljude i tuđe vrijeme".

Prisjetimo se, Marija je u noći s 8. na 9. kolovoza snimljena kako nasred ulice u Beogradu urla i psuje, te udara po automobilu.

"Do sukoba je došlo zbog klasične ljubomore. Marija je bila s prijateljicom i partnericom u svom automobilu. Sve je bilo u redu do trenutka kada je partnerica priznala prevaru. Tada je Šerifović poludjela. Izgubila je kontrolu, zaustavila je vozilo da ne bi napravila prometnu nesreću i počela je histerizirati", otkrio je anonimni izvor tada za Kurir.

Dodao je i kako su prije incidenta Marija, njezina partnerica i prijateljice bile u noćnom izlasku.

"Super su se provele. Bile su vesele, ništa nije ukazivalo da će se ovako završiti. Međutim, razgovor koji je počeo u autu doveo je do ozbiljnog problema između njih dvije. Pjevačica je doživjela napad, zakočila, izletjela iz vozila, a sve ostalo se vidi na snimci", ispričao je izvor.

  1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput, Bloom Maja Šuput - 1 +24 Maja Šuput - 3 Celebrity Maja Šuput objavila je presladak video u kojem je otkrila što njezin sinčić Bloom radi sa samo godinu i pol dana!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 4 Lana Jurčević - 6 +12 Lana Jurčević - 1 Celebrity Lana Jurčević pokazala raskošan dekolte u pripijenom kožnom korzetu, dugo je nismo vidjeli u izazovnijem izdanju!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene