komplimenti se samo nižu

Srpska manekenka koja je tajila da je vezi s uspješnim nogometašem pokazala kako izgleda tjedan dana nakon poroda

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sofija Milošević i Luka Jović prije nekoliko su dana postali roditelji, a lijepa manekenka oduševila je svojim izgledom.

Popularna srpska manekenka Sofija Milošević i nogometaš Real Madrida Luka Jović postali su roditelji sina Alekseja, a samo tjedan dana nakon poroda svi pričaju kako lijepa manekenka izgleda besprijekorno.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša, Milica Pavlović i Sofija Milošević - 1 Kakve fotke! Raskošna rođendanska proslava na jednom je mjestu okupila ljepotice koje su jako dobro poznate cijeloj regiji

"Između dojenja", napisala je Sofija u opisu fotografije na račun koje je dobila samo riječi hvale. Manekenka i njezin zaručnik trenutačno su u Madridu, gdje je Sofija i rodila.

"Najljepši poklon koji ti život može dati. Dobro došao na svijet, moj dječače. Hvala svima na lijepim željama", napisala je Sofija uz fotografiju iz bolnice prije nekoliko dana.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Between breastfeeding 🤱🏼👶🏼💙

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on

Sofija i Luka punili su novinske stupce kada je on zrakoplovom napustio Madrid i karantenu koja je bila na snazi zbog koronavirusa, zbog čega mu je i prijetio zatvor. Ubrzo nakon toga se ispostavilo da je to učinio kako bi bio uz trudnu Sofiju, koja je u to vrijeme i slavila rođendan.

Par se nedavno i zaručio na otoku Capriju, u vezi su od prošle godine, no u početku su tajili da su zajedno. Sofiji je to prvo dijete, dok Luka ima jednogodišnjeg sina kojeg je dobio s bivšom djevojkom Anđelom.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Savić (Foto: Youtube Screenshot) Sonja Savić (Foto: Youtube Screenshot) Sonja Savić (Foto: Youtube Screenshot) +0 Sonja Savić (Foto: Youtube Screenshot) Celebrity Tragičan kraj jedne od najljepših glumica s ovih prostora: Liječnici su je našli na podu okruženu špricama, prizor ih je šokirao

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene