zasluženo!

Šuput sa sinčićem u naručju otkrila svoj sljedeći potez, a komentar pobjednika "Plesa sa zvijezdama" postao je hit!

Maja Šuput Maja Šuput Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 4 Maja Šuput i Igor Mešin - 3 Maja Šuput Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 3 Maja Šuput, Marko Grubnić i Igor Mešin Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput i Nenad Tatarinov +9 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput na Instagramu je objavila fotografiju iz zračne luke sa sinom Bloomom u naručju, uz koju je otkrila da idu na putovanje, a u komentarima joj se javio pobjednik showa "Ples sa zvijezdama" Pedro Soltz.

Pjevačica Maja Šuput, koju smo gledali i kao voditeljicu showa "Ples sa zvijezdama", otputovala je na zasluženi odmor.

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 3 Mali džentlmen! Maja Šuput je svom Bloomu za Dan žena dala važan zadatak, ovim prizorima nitko neće moći odoljeti!

To je otkrila na svojem Instagramu, na kojem se javila iz zračne luke u Zagrebu, a pozirala je sa sinčićem Bloomom u naručju.

"Idemo mi zasluženo na mini godišnji", napisala je u opisu fotografije, koju su njezini pratitelji dočekali s oduševljenjem.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Među prvima se u komentarima javio Pedro Soltz, pobjednik Plesa sa zvijezdama", koji je Maji poručio da sada može pričati nakon što je u finalu bio prepun dojmova da odgovori na njezina pitanja, uz hešteg "oprosti", a njegov komentar postao je pravi hit.

Ostali su, kako to obično biva, uglavnom komentirali preslatkog Blooma, no ni Šuput nisu zaobišli komplimenti, što na račun izgleda, što oko njezina voditeljskog angažmana.

"Predivan maleni", "Med", "Draga Majo, izgleda da je tebi samo nebo granica", "Bloom ima frizuru za 10", "Baš ste slatki", "Putujte i uživajte u životu", poručili su joj obožavatelji.

Maja je u pričama na Instagramu pokazala da je s njima i njezin muž Nenad Tatarinov te se javila i iz aviona, no nije odala kamo su se uputili.

Inače, Šuput je nakon završetka showa "Ples sa zvijezdama" na društvenim mrežama zahvalila svim sudionicima i gledateljima, a posebno je izdvojila kolegu voditelja Igora Mešina, za kojega je, nakon njihova prvog zajedničkog projekta, imala samo riječi hvale.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jesse Tyler Ferguson - 3 Jesse Tyler Ferguson - 7 Jesse Tyler Ferguson - 2 Jesse Tyler Ferguson - 1 +5 Jesse Tyler Ferguson - 4 Celebrity Zvijezda omiljene serije čeka drugo dijete s dugogodišnjim partnerom: ''Proširujemo svoju obitelj!''

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić i Vedran Ćorluka Franka Batelić i Vedran Ćorluka Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Franka Batelić i Marko Ciboci Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Franka Batelić i Marko Ciboci +21 Franka Batelić Celebrity Prva zajednička fotografija Vedrana Ćorluke i Franke Batelić otkako su objavili da čekaju drugo dijete

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene