"Epizoda Bloom osvaja..."

Šuput je povela Blooma na novu egzotičnu destinaciju, svi bi se odmah s njim mijenjali: "Što se nisam rodila kao on, živote maćeho!"

Maja Šuput - 7 Maja Šuput - 7 Nova TV 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput - 7 Galerija

Maja Šuput je s obitelji otputovala na odmor u Meksiko, a fotografije s puta objavila je na svojem profilu na Instagramu.

Pjevačica Maja Šuput se na društvenim mrežama pohvalila kako je došlo vrijeme za godišnji odmor, na koji se otputila sa suprugom Nenadom Tatarinovim i njihovim sinčićem Bloomom, a izbor je ovaj put pao na daleku destinaciju.

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 2 ''plan je da...'' Maja Šuput otkrila dugo čuvanu tajnu: ''Sad me već pitaju - a zašto nema muža, zašto nema dijete?''

42-godišnja Maja otkrila je na profilu na Instagramu da je sa svoja dva muškaraca krenula iz zagrebačke zračne luke prvo do Istanbula, odakle su nastavili put do Meksika.

"Putovanje ne počinje dolaskom na destinaciju već polaskom. Epizoda Bloom osvaja Meksiko kreće sad", napisala je Maja uz fotografije iz Zračne luke dr. Franjo Tuđman koje je objavila na svojem profilu na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

"Ma neeeeee, uživajteeee", "Preslatki ste, sretno", "Što se nisam rodila kao Bloom, živote maćeho", "Ali ta njegova kosaaa i okiceee", "E jeste legende, sretno i uživajte", "Prekrasna ste obitelj, uvijek modno usklađeni", "Bravo, jednom se živi", "Lutke", "Kako je Bloom sladak", "Med medeni", "Predivni ste baš, baš", "Sretan put i čuvajte tog slatkiša", samo su neki od komentara koje su dobili od obožavatelja koji jedva čekaju vidjeti nove avanture svoje omiljene pjevačice. 

Maja je nedavno na Instagramu podijelila i fotografiju na kojoj pozira u uskom prozirnom bodiju, koji je otkrio njezin čipkasti grudnjak i puno gole kože, dok je u opisu ostala poprilično tajanstvena.

"Novi projekti kreću", napisala je, ali nije otkrila o čemu se točno radi, što je zaintrigiralo njezine obožavatelje, no svejedno su joj poželjeli sreću i obasuli je komplimentima.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 9 +0 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 5 Celebrity Severina prvi put pokazala tatu, obožavatelji se ne mogu odlučiti je li sličniji njoj ili njezinu sinu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene