po njemu je dobila ime

Severina prvi put pokazala tatu, obožavatelji se ne mogu odlučiti je li sličniji njoj ili njezinu sinu

Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 9 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 9 Nova TV 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 9 +0 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 5 Galerija

Severina je na Instagramu prvi put objavila fotografiju svojeg oca Severa, po kojemu je dobila ime, a rano je ostala bez njega.

Pjevačica Severina (49) je na Instagramu objavila fotografiju svojeg oca, bez kojeg je ostala rano.

Pogledaj i ovo Severina slavi 52. rođendan! Seve otvorila dušu o svom životu: "Prestala sam čekati da bude lako, prestala sam čekati da će me netko spasiti, i zato...!''

"Moj tata Sever", napisala je u opisu crno-bijele fotke i pokrenula lavinu komentara obožavatelja koji se ne mogu odlučiti tko mu više sliči - ona ili njezin sin.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

"Ista si tata", "Unuk isti dida", "Sličiš na njega", "Isti tvoj sin", "Vidi se na koga su kćer i unuk", pisali su joj ispod fotke koja je u kratkom roku skupila na tisuće lajkova.

Severina je po tati dobila ime, o čemu je progovorila jednom prilikom.

"Moje ime negdje znači strogost i pravda. Takva sam zaista. Tata mi je htio dati ime Nataša, ali mama je obožavala mog oca, a on se zvao Sever. Djed je davao imena djeci po stranama svijeta. Vjerovali ili ne. Imao je četiri sina - Sever, Jug, Istok, Zapad, a kći je bila Danica. Međutim, moja baka to nije željela. Tako je onda moj otac dobio drugo krsno ime", otkrila je Severina u srpskoj emisiji AmiG show.

S mamom Natašom je jako vezana i često na Instagramu objavljuje fotke s njom, a ovo je prvi put da je pokazala oca.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Kunal Nayyar (Foto:Getty Images) Kunal Nayyar (Foto:Getty Images) Kunal Nayyar (Foto:Getty Images) Kunal Nayyar (Foto: Profimedia) +2 Kunal Nayyar (Foto:Getty Images) Nekad i sad Znamo ga kao sramežljivog štrebera, a zbog nove uloge je promijenio imidž i svi se slažu da izgleda bolje nego ikad!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Barbara Ljiljak +0 Iva Jerković i Barbara Ljiljak (Foto: Instagram) Celebrity Naša bivša misica za rođendan dobila skupocjeni Porsche! Slavila je u društvu poznatih dama, a pjevao joj je Saša Matić

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene