Postoji i dobar razlog

Maja Šuput sa suprugom i sinčićem slavi u Splitu, a glavna zvijezda njezinih fotki ovaj put je Nenad

Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput i Nenad Tatarinov Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput i Jelena Rozga Nenad Tatarinov i Maja Šuput Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Igor Mešin i Maja Šuput Igor Mešin i Maja Šuput +0 Maja Šuput dobila tortu	 - 1 Galerija

Maja Šuput na Instagramu je objavila fotografije s proslave rođendana njezina supruga Nenada Tatarinova, a njezini pratitelji obasuli su ga čestitkama.

Pjevačica Maja Šuput s obitelji trenutno uživa u Splitu gdje su zajedno proslavili i rođendan njezina supruga Nenada Tatarinova.

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 2 ''plan je da...'' Maja Šuput otkrila dugo čuvanu tajnu: ''Sad me već pitaju - a zašto nema muža, zašto nema dijete?''

Maja je na Instagramu objavila niz fotografija sa slavlja u jednom splitskom restoranu, a uz njih je Nenadu uputila i lijepu rođendansku čestitku.

"Sretan rođendan najboljem tati i mužiću na svijetu. Slavlje može početi! Volimo te", napisala je Maja, a ovo je jedan od rijetkih trenutaka kada Bloom nije ukrao svu pažnju.

Njezini pratitelji sada su se pridružili rođendanskim čestitkama i Nenadu u komentarima uputili lijepe želje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Šuput je ranije na Instagramu raspametila pratitelje fotkom na kojoj pozira s Jelenom Rozgom s kojom se družila na jednom događaju u Splitu, a tamo je zapjevala i njezinu pjesmu "Opijum".

Za Maju ovih dana nema odmora jer u nedjelju je čeka još jedna emisija "Plesa sa zvijezdama", gdje je voditeljica, a show se emitira uživo u večernjem programu Nove TV.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač proslava zaruka - 7 +0 Sonja Kovač proslava zaruka - 5 Celebrity Sonja Kovač otkrila grudi u topiću za koji kaže da će biti ljetni hit, ali ne sviđa se svima: ''Malo je degutantno...''  

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Bekvalac Nataša Bekvalac - 8 Nataša Bekvalac - 4 Nataša Bekvalac - 7 +8 Nataša Bekvalac - 2 Celebrity Poznata srpska plavuša prava je senzacija na plaži u Splitu, a u badiću je opravdala i svoj laskavi nadimak!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene