iskrena ispovijest

Mladi domaći glazbenik progovorio o borbi s porocima: "Trenutno sam 11 mjeseci bez alkohola i 30 kila lakši!"

Mahir Kapetanović Mahkey - 5 Mahir Kapetanović Mahkey - 5 Instagram 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Mahir Kapetanović Mahkey - 3 Mahir Kapetanović Mahkey (Foto: PR) Mahir Kapetanović Mahkey - 1 Mahir Kapetanović Mahkey - 2 Mahir Kapetanović Mahkey - 4 Mahir Kapetanović Mahkey Mahir Kapetanović Mahkey Mahir Kapetanović Mahkey - 1 Mahir Kapetanović Mahkey - 2 Mahir Kapetanović Mahkey - 3 +7 Mahir Kapetanović Mahkey - 4 Galerija

Mahir Kapetanović Mahkey priznao je da je imao problema s alkoholom koji su eskalirali prošlo ljeto.

Glazbenik Mahir Kapetanović Mahkey, kojeg je domaća publika upoznala u talent showu, trenutno priprema debitantski album "Osobna karta izbjeglice", kojim će s publikom podijeliti svoju emotivnu životnu priču, a tim je povodom dao veliki intervju za Večernji list.

Osim o glazbi, Mahkey je pričao i o svojoj borbi s porocima i to s ciljem da pomogne ljudima s istim problemom.

"Moj nazovimo ga rock’n’roll život je počeo u 17. godini života kada sam počeo svirati po 'kafanama' i školskim dvoranama", započeo je 30-godišnji glazbenik, a zatim je otvoreno progovorio o problemima s alkoholom.

"U ranim dvadesetim je smiješno uopće razgovarati o alkoholizmu, čak je to i nekakav afrodizijak, samodopadnost. A kada krenu prve uzbune kucat na vrata, negdje na sredini dvadesetih godina sam se pitao, jel to sad moj život?" prisjetio se.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mahkey (@mahkey_official)

Istaknuo je i da su mu prvi veliku udarac bile želučane tegobe, s kojima se mora nositi do kraja života, a uz to su se pojavili i anksioznost, napadaji panike te osjećaj tjeskobe s velikom količinom straha.

"Prošle godine sam odlučio da želim da mi tridesete budu najboljih deset godina u životu i krenuo sam jako snažno, od urednosti do rješavanja obaveza, postavljao si rokove i izazove, sve je to bilo jako lijepo, ali živjeti takvim stilom i piti velike količine alkohola svaki dan? Ne treba se dalje govoriti. Prošlo ljeto je eskaliralo, ušao sam u dotad najduži i količinski najveći alkoholni limbo u životu. 28. srpnja 2022. sam sasjekao i rekao, sad ili nikad!" ispričao je Mahkey, pa se pohvalio: "Trenutno sam 11 mjeseci bez alkohola i 30 kila lakši."

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Ettoa i Anje Pavelić Vjenčanje Ettoa i Anje Pavelić Vjenčanje Ettoa i Anje Pavelić Etto sa suprugom i djetetom +11 Etto sa sinom Nekad i sad Došao je igrati za Dinamo, pa je postao hrvatski zet, no s lijepom Zagrepčankom proživio je teške obiteljske trenutke!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria De Angelis s prijateljicama - 4 Victoria De Angelis s prijateljicama - 3 Victoria De Angelis s prijateljicama - 5 Victoria De Angelis s prijateljicama - 1 +11 Victoria De Angelis s prijateljicama - 6 Celebrity Pobjednica Eurosonga s prijateljicama se skinula u toples, pa jednu od njih strastveno ljubila pred svima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene