atributi u prvom planu

Nema tko se u Dohi nije okrenuo za našom mladom navijačicom, u seksi haljini iskakala je iz mase bijelo-crvenih kvadratića!

Magdalena Keškić - 4 Magdalena Keškić - 4 Igor Kralj/Pixsell 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Magdalena Keškić - 1 Magdalena Keškić - 2 Magdalena Keškić - 3 Magdalena Keškić - 4 Magdalena Keškić - 5 Magdalena Keškić Magdalena Keškić Magdalena Keškić - 22 Magdalena Keškić - 21 Magdalena Keškić - 20 +24 Magdalena Keškić - 18 Galerija

Magdalena Keškić privukla je pažnju na okupljanju naših navijača u Dohi uoči utakmice Hrvatske i Argentine

Njemačka influencerica hrvatskih korijena, 20-godišnja Magdalena Keškić, privukla je veliku pažnju na Svjetskom prvenstvu u Katru, gdje vjerno bodri Vatrene.

Pogledaj i ovo Magdalena Keškić uspješna influencerica Naša mlada navijačica zanimljivog izgleda privukla je pažnju u Katru, evo tko je djevojka koju na Instagramu prati gotovo 300 tisuća ljudi!

Uoči utakmice Hrvatske i Argentine fotografi su je snimili ispred hotela Hilton Doha, gdje se družila s drugim hrvatskim navijačima te se u masi bijelo-crvenih kvadratića istaknula u seksi crvenoj haljini.

Odabrala je model koji je u prvi plan pogurao njezin raskošni dekolte te je kroz visoki prorez izbacila i noge, a gdje god je prošla, za njom su se svi okretali.

Magdalena je rođena u Njemačkoj, otac joj je s Kupresa, majka iz Stona i svake godine ljetuje u Hrvatskoj, a u Katru vjerno bodri naše Vatrene.

Influencerica na Instagramu ima više od 305 tisuća pratitelja s kojima svakodnevno dijeli svoje izazovne fotke i hvali se luksuznim životom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Magdalena Keškić ✞ (@lenakeskic)

Nedavno je sa svojim ocem Tomislavom, koji joj je velika podrška u svemu što radi, dala intervju za Večernji list.

"Nije to ni od danas ni od jučer. Lena je još sa 16-17 godina imala neku karizmu kojom je bila magnetski privlačna. Ljudi su joj već tada prilazili želeći se fotografirati s njom. Ona u tome ima našu punu potporu, pomažemo joj savjetima, a ona o svemu odlučuje", rekao je ponosni otac.

Magdalena je potvrdila da uživa u pažnji, ali kaže i da joj publicitet nije trebao.

"Cijeli grad, doslovno cijeli grad tražio me fotografiju", pohvalila se.

Posebno zanimljiv bio je njezin odgovor na pitanje je li upoznala neke od naših nogometaša.

"Ponuda imam, ali nisam još poželjela nikoga od njih upoznati. Ne mogu reći od koga su stigle, ali još ih držim na distanci", zagonetno je kazala pa je izdvojila i svoje najdraže hrvatske nogometaše.

"Pa, Modrić je najbolji. A poslije njega? Gvardiol nije loš, kao ni naš golman Livaković."

Magdalena je sa svojim bratom Ivanom, koji je od nje mlađi dvije godine i također je popularan influencer, pokrenula i marku odjeće CroatiaWear, kojom promoviraju Hrvatsku.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Vejnović i Goran Mećava Sanja Vejnović i Goran Mećava Sanja Vejnović i Goran Mećava Sanja Vejnović +5 Sanja Vejnović Celebrity Naša glumica i bivši suprug iznenadili prisnim ponašanjem u javnosti, znači li to da su ljubavi dali drugu šansu?

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Tihomir Krklec, MasterChef - 1 Tihomir Krklec, MasterChef - 2 Tihomir Krklec, MasterChef - 3 Tihomir Krklec, MasterChef - 4 +19 Tihomir Krklec, MasterChef - 5 Celebrity Omiljeni Afrika nakon odlaska iz MasterChefa ispričao što se događalo iza kamera: "Želja za pobjedom mogla se rezati po zraku"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene