privukla veliku pažnju

Naša mlada navijačica iz dijaspore o hrvatskim reprezentativcima: "Ponuda imam, ali još ih držim na distanci"

Magdalena Keškić Magdalena Keškić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Magdalena Keškić - 18 Magdalena Keškić - 15 Magdalena Keškić - 9 Magdalena Keškić - 6 Magdalena Keškić Magdalena Keškić Magdalena Keškić Magdalena Keškić Magdalena Keškić - 1 Magdalena Keškić - 2 +19 Magdalena Keškić - 3 Galerija

Magdalena Keškić privukla je pažnju na Svjetskom prvenstvu u Katru, gdje navija za Hrvatsku, a sada je za Večernji list otkrila da dobiva ponude od hrvatskih nogometaša.

Njemačka influencerica hrvatskih korijena, 20-godišnja Magdalena Keškić, na Svjetskom prvenstvu u Katru vjerno navija za Vatrene, a zbog svojeg zanimljivog izgleda privukla je veliku pažnju domaćih medija.

Pogledaj i ovo Magdalena Keškić uspješna influencerica Naša mlada navijačica zanimljivog izgleda privukla je pažnju u Katru, evo tko je djevojka koju na Instagramu prati gotovo 300 tisuća ljudi!

Sada je dala intervju za Večernji list sa svojim ocem Tomislavom, koji joj je velika podrška u svemu što radi.

"Nije to ni od danas ni od jučer. Lena je još sa 16-17 godina imala neku karizmu kojom je bila magnetski privlačna. Ljudi su joj već tada prilazili želeći se fotografirati s njom. Ona u tome ima našu punu potporu, pomažemo joj savjetima, a ona o svemu odlučuje", rekao je ponosni otac za Večernji.

Magdalena je potvrdila da uživa u pažnji, ali kaže i da joj publicitet nije trebao.

"Cijeli grad, doslovno cijeli grad tražio me fotografiju", pohvalila se.

Posebno zanimljiv bio je njezin odgovor na pitanje je li upoznala neke od naših nogometaša.

"Ponuda imam, ali nisam još poželjela nikoga od njih upoznati. Ne mogu reći od koga su stigle, ali još ih držim na distanci", zagonetno je kazala pa je izdvojila i svoje najdraže hrvatske nogometaše.

"Pa, Modrić je najbolji. A poslije njega? Gvardiol nije loš, kao ni naš golman Livaković."

Potvrdila je da nema dečka te da nikad nije bila u vezi.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Magdalena Keškić ✞ (@lenakeskic)

Magdalena je rođena u Njemačkoj, otac joj je s Kupresa, majka iz Stona i svake godine ljetuje u Hrvatskoj. Na Instagramu ima više od 280 tisuća pratitelja, s kojima svakodnevno dijeli svoje izazovne fotke i hvali se luksuznim životom.

S bratom Ivanom, koji je od nje mlađi dvije godine i također je popularan influencer, pokrenula je i marku odjeće CroatiaWear, kojom promoviraju Hrvatsku.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Marin, MasterChef - 1 Luka Marin, MasterChef - 2 Luka Marin, MasterChef - 3 Luka Marin, MasterChef - 4 +19 Luka Marin, MasterChef - 5 Celebrity Zbog prijateljstva je izgubio natjecateljski duh, a evo s kim se najviše zbližio: "Njoj bih se došao izjadati, mislim da smo se povezali za dugo vremena"

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Juraj Zigman i supruga Ines Perović Juraj Zigman i supruga Ines Perović Juraj Zigman i supruga Ines Perović Juraj Zigman i supruga Ines Perović +19 Juraj Zigman i supruga Ines Perović Celebrity Dizajner Juraj Zigman u rijetkom izlasku sa suprugom, ne zna se ni kad su stali pred oltar, a uspješno skrivaju i sina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene