U seksi sportskoj kombinaciji!

Sjećate se nje? Hrvatica iz Njemačke vratila se na tribine, proslavila se kao navijačica u Katru, a sad bodri i rukometaše!

Magdalena Keškić - 14 Magdalena Keškić - 14 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Magdalena Keškić - 19 Magdalena Keškić - 16 Magdalena Keškić - 12 Magdalena Keškić - 8 Magdalena Keškić - 4 Magdalena Keškić - 17 Magdalena Keškić - 11 Magdalena Keškić - 1 Magdalena Keškić - 2 Magdalena Keškić - 9 +20 Magdalena Keškić - 7 Galerija

Hrvatska navijačica Magdalena Keškić nakon nogometaša bodrila je i naše rukometaše na utakmici protiv Rumunjske u Njemačkoj, za ovu utakmicu odabrala je sportsku, ali seksi odjevnu kombinaciju.

Hrvatska navijačica Magdalena Keškić postala je glavna konkurencija Ivani Knoll kad se i ona počela pojavljivati na utakmicama naše nogometne reprezentacije, a sada je nakon nogometaša podržala i naše rukometaše.

Magdalena je bodrila rukometaše protiv Rumunjske u Njemačkoj, a za ovaj susret odabrala je sportsku, ali seksi kombinaciju.

Je li Magdalena konkurencija Knoll?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Nosila je donji dio trenirke, a umjesto majice odjenula je top s hrvatskim navijačkim simbolima te se samo ogrnula raskopčanim gornjim dijelom trenirke.

Pogledaji ovo Bivši hrvatski rukometaši Ostali sportovi VIDEO Šprem otkrio što je Balić rekao prije važne utakmice: "Čovječe, pa mi niti jednu akciju nemamo"

Opisom je dala najaviti da će ih doći bodriti i na sljedećoj utakmici.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Magdalena Keškić (@lenakeskic)

 

Inače, atraktivna Magdalena živi u Njemačkoj, otac joj je s Kupresa, majka iz Stona i svake godine ljetuje u Hrvatskoj.

Influencerica na Instagramu ima više od 332 tisuće pratitelja s kojima svakodnevno dijeli svoje izazovne fotografije i hvali se luksuznim životom.

Na utakmicama na kojima je bila za njom se pojavila velika zainteresiranost javnosti pa su je brzo prozvali i konkurencijom Ivani Knoll, a 2022. je godine sa svojim ocem Tomislavom, koji joj je velika podrška u svemu što radi, dala intervju za Večernji list i otkrila što ona o tome misli.

"Nije to ni od danas ni od jučer. Lena je još sa 16-17 godina imala neku karizmu kojom je bila magnetski privlačna. Ljudi su joj već tada prilazili želeći se fotografirati s njom. Ona u tome ima našu punu potporu, pomažemo joj savjetima, a ona o svemu odlučuje", rekao je ponosni otac.

Magdalena je potvrdila da uživa u pažnji, ali kaže i da joj publicitet nije trebao.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Andrijana Lazić - 1 Andrijana Lazić - 2 Andrijana Lazić - 3 Andrijana Lazić - 4 +5 Andrijana Lazić - 5 Celebrity Mlada srpska pjevačica poginula na odmoru u Dubaiju, poznati su detalji tragične nesreće

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Peter Bogdanovich - 1 Peter Bogdanovich - 2 Peter Bogdanovich - 3 Peter Bogdanovich - 4 +27 Peter Bogdanovich - 5 Zanimljivosti Oženio se sestrom bivše djevojke, a onda se dogodila tragedija čiji su detalji i danas pravi misterij

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene