Paparazzima nije pobjegla!

Pravo stanje Madonninog lica: Na Instagramu je jedna osoba, a u stvarnosti netko sasvim drugi, nevjerojatno!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Madonna posljednjih mjeseci šokira svojim izgledom zbog brojnih operacija na koje je išla, a posljednje fotke dokazuju da je ono što vidimo na društvenim mrežama daleko od stvarnosti.

Kraljica popa posljednjih mjeseci šokira svojim izgledom zbog raznih operacija kojima se očito podvrgnula, a njezine najnovije fotografije dokazuju da je ono što vidimo na društvenim mrežama daleko od istine. 63-godišnja Madonna pazi da su sve njezine fotke na društvenim mrežama fotošopirane, no njezin stvarni izgled nešto je ipak drugo.

Pogledaj i ovo Madonna nema više zavaravanja Konačno možemo vidjeti kako Madonna izgleda bez filtera i fotošopa, fotografije koje sama objavljuje daleko su od istine!

Ovoga tjedna fotografi su je uhvatili u društvu sina Rocca Ritchieja (21), a iako joj lice izgleda kao da je smrznuto, ruke pokazuju stvarnu sliku. Fotografije možete pogledati OVDJE.

Ponašanje slavne pjevačice u posljednje vrijeme mnoge čudi i šokira, a zbog kompromitirajućih poza u kojima se fotkala obožavatelji su joj pisali da više nije ni sjena onoga što je nekoć bila.

Ipak, u ljubavi joj očito ide, a s mlažahnim dečkom u vezi je već nekoliko godina. Prema pisanju TMZ-a, Madonna i Ahlamalik upoznali su se 2015. godine kada je on bio na audiciji za plesača u njezinu timu. Upravo ona ga je odabrala da se pridruži plesačima na turneji "Rebel Heart", a nagađanja o njihovoj vezi započela su tek četiri godine kasnije. Madonna se sama otkrila nakon što je na društvenim mrežama podijelila njihovu zajedničku fotku s proslave Nove godine.

Madonna je svog dečka upoznala i sa svojim bivšim suprugom Guyem Ritchijem, s kojim ima dvojicu sinova. Razlika u godinama nimalo je ne brine, a 36 godina mlađi Ahlamalik očito uživa u ljubavi s kraljicom popa.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Bill Gates (Foto: AFP) Bill Gates (Foto: Getty Images) +0 Bill Gates (Foto: Getty Images) Celebrity Bivša supruga Billa Gatesa prvi put javno progovorila o razlozima njihova razvoda, priznala je zbog čega je danima plakala

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Volodimir Zelenskij (Foto: Andrew Lahodynskyj/Press Association/PIXSELL Volodimir Zelenskij (Foto: GENYA SAVILOV / AFP) Volodimir Zelenskij (Foto: Dnevnik.hr) +0 Volodimir Zelenskij (Foto: AFP) Celebrity Samo nekoliko dana prije ruske invazije ukrajinski predsjednik i prva dama opušteno su uživali, pogledajte snimku koju su objavili

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene