obilježili valentinovo

Samo nekoliko dana prije ruske invazije ukrajinski predsjednik i prva dama opušteno su uživali, pogledajte snimku koju su objavili

Volodimir Zelenskij (Foto: Andrew Lahodynskyj/Press Association/PIXSELL Volodimir Zelenskij (Foto: Andrew Lahodynskyj/Press Association/PIXSELL 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Volodimir Zelenskij (Foto: Andrew Lahodynskyj/Press Association/PIXSELL Volodimir Zelenskij (Foto: GENYA SAVILOV / AFP) Volodimir Zelenskij (Foto: Dnevnik.hr) +0 Volodimir Zelenskij (Foto: AFP) Galerija

Volodimir Zelenski i njegova supruga Olena djelovali su vrlo opušteno samo deset dana prije ruske invazije na njihovu zemlju, a u samo par dana život im se iz temelja promijenio.

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski i prva dama Olena Zelenska na Valentinovo su objavili isti video, a samo deset dana nakon iz temelja im se promijenio život. Društvenim mrežama kruži njihova snimka na kojoj djeluju zaljubljeno i opušteno, a mnogi komentiraju kako se nimalo ne primijeti napetost zbog političke situacije.

Pogledaj i ovo Sean Penn - 2 Kad je sve počelo... Film Seana Penna prikazat će ukrajinskog predsjednika u šokantnim trenucima ruske invazije

Ruska invazija na Ukrajinu započela je 24. veljače, a od onda ukrajinski predsjednik redovito izvještava svijet o zbivanjima u svojoj zemlji. Na društvenim mrežama vrlo je aktivna i njegova supruga Olena.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Володимир Зеленський (@zelenskiy_official)

Prva dama Ukrajine, koja je suprugova najbliža suradnica i podrška, Ukrajinu ne namjerava pustiti i ostala je u skloništu s njihovo dvoje djece, kćeri Aleksandrom (18) i sinom Cirilom (9).

Podsjetimo, Olena i Volodimir u braku su od 2003. godine, a vjenčali su se nakon osam godina veze. Iako su oboje rođeni Kriviju Rihu, gradu na jugoistoku Ukrajine, u kojem su pohađali i istu školu, upoznali su se tek na fakultetu i odmah se zaljubili.

Studirali su na Sveučilištu Krivij Rih, ona građevinu, a on pravo, a kada je Volodimir postao uspješan komičar, ona je napustila fakultet kako bi ga mogla pratiti po nastupima. Ipak, kasnije je i sama izgradila uspješnu karijeru scenaristice i producentice te je sa suprugom osnovala produkcijsku kuću Studio Kvartal-95.

Upravo je Olena pisala scenarije za njegovu emisiju političke satire "Sluga naroda", koja mu je u Ukrajini donijela veliku popularnost i svakako pridonijela njegovoj pobjedi na predsjedničkim izborima na proljeće 2019. godine.

Olena, koja se ispočetka protivila suprugovoj kandidaturi, postala je njegova konzultantica za imidž, a ulogu prve dame iskoristila je i za bavljenje humanitarnim radom. Zelenskom je supruga velika podrška u svemu, a zajedno su ustrajni u borbi protiv Rusije.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Elizabeth Hurley (Foto: Instagram) Celebrity Slavna glumica se oglasila prvi put nakon tragične smrti sportaša s kojim je bila zaručena, dirljivim riječima se oprostila od njega

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Mendes i Ryan Gosling (Foto: Profimedia) Eva Mendes (Foto: Profimedia) Eva Mendes (Foto: Instagram) Eva Mendes (Foto: Instagram) +17 Eva Mendes (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Mnogi žale što je jedna od najljepših žena svijeta zbog obitelji napustila posao, detalje života sa zgodnim suprugom nikome ne otkriva

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene