jako tužno

Tragična smrt lijepe voditeljice potresla je njezine kolege i obitelj, imala je samo 40 godina: "Upala je u vrlo toksično okruženje koje je tražilo savršenstvo''

Lygia Fazio Lygia Fazio Lygia Fazio/Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Lygia Fazio - 10 Lygia Fazio - 9 Lygia Fazio - 2 Lygia Fazio - 4 Lygia Fazio - 3 Lygia Fazio - 8 Lygia Fazio - 5 Lygia Fazio - 6 Lygia Fazio - 7 Lygia Fazio - 1 +0 Lygia Fazio Galerija

Lygia Fazio preminula je od posljedica operacije podizanja stražnjice, a tužnu vijest potvrdili su članovi njezine obitelji.

Brazilska influencerica i voditeljica Lygia Fazio preminula je nakon komplikacija do kojih je došlo nakon operacije podizanja stražnjice, a koju je izveo čovjek koji je tvrdio da je medicinski tehničar, prenosi Daily Mail.

40-godišnja Lygia hospitalizirana je početkom svibnja nakon što su joj u stražnjicu ubrizgani silikon i polimetil-metakrilat. Na odjelu intenzivne njege provela je četiri tjedna prije nego što joj se stanje pogoršalo i vjeruje se da je pretrpjela moždani udar. Majka dvojice dječaka u dobi od samo dvije i 11 godina preminula je 31. svibnja, a tužnu je vijest potvrdila njezina obitelj.

Lygia je prije nekoliko godina u intervjuu za jedne lokalne novine priznala da je samo htjela napraviti manje promjene na svojoj stražnjici prije nego što ju je njezin dečko uvjerio da se odluči na nešto veće.

Na svom profilu na Instagramu imala je gotovo milijun pratitelja, koje je i ranije upozoravala na opasnosti koje se kriju u estetskim operacijama i promjenama izgleda.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lygia Fazio (@lygiafazio)

"Ljudi, nažalost, naša je ratnica preminula. Još jednom hvala na podršci", napisao je njezin brat George Oliviera na svom Instagramu.

U intervjuu za Revista Quem on je krivca za sestrinu smrt pronašao u neprekidnim pritiscima s kojima se suočavala nakon što je počela raditi za televizijske mreže Rede TV i Record TV.

"Upala je u vrlo toksično okruženje koje je tražilo savršenstvo. Pokušala se prilagoditi tom estetskom standardu i zbog toga je počela raditi zahvate. Internet je drugačiji svijet, čini se kao paralelni svemir. Operirala je nos i imala još neke operacije, ali s nama nije razgovarala, ni s kim nije htjela razgovarati o tome", izjavio je.

Dodao je kako je obitelj primijetila postupne promjene koje je Lygia napravila na stražnjici, a to je pripisala fitnesu kojim se bavila. Prvo joj je podizanje izveo liječnik, koji je odbio unijeti dodatni silikon kad mu je došla drugi put.

Lygia se nakon toga obratila čovjeku koji se predstavljao kao medicinski tehničar i ubrizgao joj je što je tražila u domu jedne prijateljice.

Prvi problemi pojavili su se prije tri godine kada je u bolnici provela više od sto dana, dok su joj liječnici uklanjali silikon koji se raširio po cijelom tijelu.

"Vidjeli smo da joj nije dobro. Ali ona nije bila negativna osoba, uvijek je vidjela dobru stranu svega. Čak i kad su se pojavile komplikacije zbog silikona i PMMA-a, vidjela je da iz toga može nešto izvući, shvatila je da bi to mogla biti misija. Uzimala je puno kortikosteroida, imala je hiperkalcijemiju i preopteretila je bubrege, morala je na dijalizu", ispričao je njezin brat i otkrio da je nakon podizanja stražnjice prošla još sedam operacija.

Uz to joj je na kraju bio dijagnosticiran gljivični endokarditis i liječnici su sugerirali da joj se bakterija možda proširila na mozak i uzrokovala moždani udar.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Donna Vekić Donna Vekić - 1 Donna Vekić - 2 Donna Vekić i Borna Ćorić +16 In Magazin: Donna Vekić - 11 Celebrity Donna Vekić odvažila se na promjenu imidža i pokazala frizuru kakvu još nije imala, što kažete, kako joj stoji?

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač - 3 +25 Sonja Kovač - 2 Celebrity Sonja Kovač zatražila je pomoć u odabiru badića, no prizori njezinih raskošnih oblina otežali su odluku vjernim pratiteljima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene