Luka Nižetić bit će drugi gost zabavnog serijala "Fakap", koji možete pratiti svakog četvrtka na portalu showbuzz.hr u 18 sati.

Galerija +0 Luka Nižetić

Nakon što je Tatjana Jurić probila led u prvoj epizodi zabavnog serijala "Fakap", voditeljice Mia Kovačić i Ida Prester u drugoj su epizodi ugostile našeg popularnog pjevača Luku Nižetića.

Vezani članci Luka Nižetić Luka Nižetić podijelio svoje neugodnosti s Idom Prester i Mijom Kovačić, a ekskluzivno im je pokazao i dosad neobjavljen spot! Tatjana Jurić, Ida Prester, Mia Kovačić Tatjana Jurić prisjetila se događaja koji ne može zaboraviti: ''Grozna priča, ispričavala sam joj se svake sekunde''

Zabave i smijeha do suza nije nedostajalo ni ovaj put, pogotovo nakon što im je Luka ispričao kako je u jednoj situaciji ostao bez hlača i našao se samo u gaćama, obavio je i jedan telefonski poziv koji je nekog malčice naljutio, a nije propustio ni priliku da zapjeva. 

"Fakap'' je rubrika koje će se jednom tjedno emitirati na portalu showbuzz.hr, a gosti u emisiji moraju biti spremni otkriti one najnespretnije, najneugodnije i najnesmotrenije životne trenutke.

Podsjetimo, u prvoj emisiji Tatjana Jurić Miju i Idu ugostila je u svom zagrebačkom stanu te im otkrila koja je to grozna situacija koju je doživjela prije puno godina, a još uvijek ju dobro pamti, te kako izgleda jedan jedini ulet muškarca koji joj se usudio prići vani. Tatjana je bila spremna podijeliti i svoj najveći profesionalni fakap. Prisjetila se psovanja u eteru i dodala da ta snimka i danas postoji na YouTubeu. ''Zvučim kao neka stara isfrustrirana ženturača nezadovoljna sama sa sobom, a ja ostala sama u studiju i sama sebi sam bila baš OK'', iskrena je bila Tatjana.

O sjajnim reakcijama na emisiju govori i podatak da je na portalu showbuzz.hr te na društvenim mrežama ostvarila više od 250 tisuća videopregleda.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju