double trouble

Domaće ljepotice bile su prava atrakcija u zajedničkom provodu, jedna je muža ostavila kod kuće, a druga je odnedavno slobodna!

Lucija Lugomer i Jelena Perić Lucija Lugomer i Jelena Perić Marko Prpić/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Lugomer i Jelena Perić Lucija Lugomer i Jelena Perić Lucija Lugomer Lucija Lugomer Jelena Perić - 7 Lucija Lugomer Jelena Perić - 4 Lucija Lugomer - 1 Jelena Perić - 4 Lucija Lugomer +19 Jelena Perić - 2 Galerija

Lucija Lugomer i Jelena Perić zajedno su došle na dodjelu nagrada Elle Style Awards 2022., gdje su u duetu ukrale sve poglede.

Naša najpoznatija plus size manekenka Lucija Lugomer i jedna od najuspješnijih domaćih influencerica Jelena Perić u zajedničkom izlasku nisu mogle proći neopaženo.

Pogledaj i ovo Jelena Perić - 1 soba iz snova! Naša influencerica nedavno se pohvalila da je kupila stan, a sad je pokazala i jedan poseban kutak u njemu: "To mi je bila najdraža prostorija za uređenje''

Lucija i Jelena skupa su došle na dodjelu Elle Style Awards 2022. u Zagrebu, gdje su obje plijenile pažnju svojim atraktivnim izdanjima.

Lucija je nosila usku šljokičastu haljinu u kojoj je istaknula svoje zanosne obline, dok je Jelena u haljini s brojnim prorezima izbacila vitke noge i pokazala utegnuti trbuh.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jelena Peric🦋 (@j_make_up)

Djevojke su fotke i videa iz izlaska objavile i u svojim pričama na Instagramu, gdje su obje istaknule da su se sjajno provele.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli LUCIJA LUGOMER (@lucija_lugomer_official)

Njih dvije zbližile su se u showu "Ples sa zvijezdama", u kojem smo ih imali priliku gledati kao natjecateljice, a Jelena je dogurala do samog finala i pobjeda joj je izmakla za dlaku.

Malo nakon završetka showa doznalo se i kako je Perić raskinula zaruke s bivšim nogometašem Igorom Bubnjićem, s kojim ima sina Tea.

S druge strane, Lugomer je već četiri godine u sretnom braku s Danijelom Grlićem i zajedno imaju sina Leona.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik i Petra Kurtela Ella Dvornik i Petra Kurtela Ella Dvornik i Kristina Burja +25 Ella Dvornik i Kristina Burja Celebrity Ella Dvornik u potpuno prozirnoj majici i bez grudnjaka ponosno pokazala rezultate operacije grudi

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier +0 Claudia Rivier - 1 Celebrity Slavonka bujnih grudi o kojoj su pisali i strani mediji pokazala navijačko izdanje pa su je neki brzo upozorili da bi mogla u zatvor!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene