tužan kraj

Vatrogasci prepričali prizor koji ih je zatekao kada su stigli u dom Matthewa Perryja: ''Nažalost, nije mu bilo spasa''

Matthew Perry Matthew Perry Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Perry Matthew Perry Matthew Perry Iva Majoli i Matthew Perry Matthew Perry Posljednje fotografije Matthewa Perryja - 6 Posljednje fotografije Matthewa Perryja - 4 Posljednje fotografije Matthewa Perryja - 3 Posljednje fotografije Matthewa Perryja - 2 Posljednje fotografije Matthewa Perryja - 1 +17 Matthew Perry Galerija

Losanđeleski vatrogasci za Daily Mail otkrili su što su zatekli u kući Matthewa Perryja kad su pozvani na intervenciju, glumcu više nije bilo spasa.

Vatrogasci iz Los Angelesa otkrili su što su zatekli u kući Matthewa Perryja nakon što su pozvani na intervenciju. Glumcu, kako kažu, nije bilo spasa.

Kapetan Erik Scott iz vatrogasne službe rekao je za Daily Mail:

''Gradski vatrogasci Los Angelesa reagirali su i pronašli odraslog muškarca bez svijesti u hidromasažnoj kadi. Muškarac koji ga je pronašao izvadio je glumčevu glavu iznad vode i doveo ga do ruba, a zatim su ga vatrogasci po dolasku izvadili iz vode. Brza medicinska procjena, nažalost, otkrila je da je muškarac preminuo prije dolaska prve hitne pomoći.''

Vjeruje se da se Perry utopio, iako službeni uzrok smrti još nije utvrđen.

Iz losanđeleske policije potvrdili su da istražitelji planiraju iskoristiti toksikološke nalaze kako bi ustanovili jesu li Perryjevoj smrti pridonijele ikakve zabranjene supstance.

Perryjevu smrt istražuje i policijski odjel za pljačke i ubojstva, premda je izvor iz policije za CNN potvrdio da ne vjeruju kako se radi o kaznenom djelu.

Podsjetimo, Matthew Perry iznenada je preminuo u dobi od 54 godine. Izvori iz policije potvrdili su da se glumac utopio i da je pronađen u jacuzziju u svojoj kući u Los Angelesu nakon što su hitne službe pozvane na mjesto događaja zbog srčanog zastoja.

Perry je bio najpoznatiji po svojoj dugogodišnjoj ulozi Chandlera Binga u seriji "Prijatelji", koja se prikazivala 10 sezona na NBC-ju od 1994. do 2004., a koja je i dandanas vrlo popularna.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin - 2 Jelena Perčin Jelena Perčin i Sandra Lončarić Jelena Perčin +27 Jelena Perčin - 2 Celebrity Jelena Perčin objavila fotografije s kćeri iz prvog braka, izrasla je u pravu ljepoticu i maminu kopiju!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ekipa serije Prijatelji Matthew Perry u seriji Prijatelji In Magazin: Matthew Perry - 6 Matthew Perry +25 Matt Leblanc, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Jennifer Aniston Celebrity Shrvani Prijatelji konačno su se oglasili nakon iznenadne Chandlerove smrti: "S vremenom ćemo reći više, kako i kada budemo u stanju"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene