paparazzi su sve snimili!

Nikome nije jasno kako je ova žena od blistave ljepotice postala beskućnica, jako je tužno što je ovaj put tražila po smeću

Loni Willison Loni Willison Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Loni Willison - 10 Loni Willison - 9 Loni Willison - 11 Loni Willison - 8 Loni Willison - 6 Loni Willison - 5 Loni Willison - 4 Loni Willison - 3 Loni Willison - 2 Loni Willison - 1 +17 Loni Willison Galerija

Loni Willison već godinam šokira prizorima s ulice, a sada je ponovo viđena kako kopa po kontejnerima.

Bivša manekenka i fitness-model Loni Willison, ujedno i bivša supruga zvijezde "Spasilačke službe" Jeremyja Jacksona, svoj je život dovela do propasti.

Bivša glamurozna manekenka za kupaće kostime sada je beskućnica, a snimljena je i kako zaranja u kontejner ne bi li našla kozmetičke proizvode koji su odbačeni od drogerija, akcija poznatija kao "dumpster diving".

Loni je također ulicama Los Angelesa sa sobom vukla kolica za kupovinu punu njezinih stvari, a čini se da su Lonine ruke imale jasne znakove da je neko vrijeme kopala po smeću jer su bile prekrivene prljavštinom.

Dok je očajnički tražila poslastice, Lonine su noge visjele u zraku, a na kraju je otišla i sa vodicom za ispiranje usta, kojoj se posebno obradovala. 

Problematična bivša zvijezda viđena je nekoliko puta tijekom prošle godine kako traži hranu na otvorenom, dok je imala vidljive modrice na rukama i slomljeni prst, a za sobom je također vukla kolica s odjećom.

Inače, Willison posljednjih sedam godina živi u kampovima za beskućnike u Kaliforniji, a paparazzi ju često uhvate na ulicama kako skuplja smeće i odbačenu odjeću i namještaj.

Njezinu biografiju od zvijezda do propasti možete pročitati OVDJE.

Pogledaji ovo Loni Willison Nekad i sad Nekad predivna žena već godinama nema za kruh i kopa po kontejnerima, a njena teška sudbina i dalje mnogima ostavlja upitnike iznad glave

Pogledaji ovo Loni Willison - 11 Nekad i sad Posljednji prizori nekadašnje manekenke u izrazito lošem stanju sve su zgrozili, mnogima nije jasno kako je od uspjeha i slave došla do ovog!

Pogledaji ovo Loni Willison Nekad i sad Nekad je bila seksi plavuša i krasila naslovnice časopisa, a onda je naglo posrnula nakon razvoda i danas šokira prizorima s ulica, ovo je tužno za vidjeti!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić - 5 Borna Kotromanić - 4 Borna Kotromanić - 3 Borna Kotromanić - 2 +26 Borna Kotromanić - 1 Celebrity Najbogatija Hrvatica i za šetnju sa psom pazi na svaki detalj, zbog jednog su na zagrebačkoj špici svi gledali u nju!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Plenković i supruga Ana - 11 Andrej Plenković i supruga Ana - 9 Andrej Plenković i supruga Ana - 5 Andrej Plenković i supruga Ana - 6 +26 Andrej Plenković i supruga Ana - 4 Celebrity Andrej Plenković prvi put nakon pet godina u javnosti sa suprugom Anom, subotnje jutro posvetio je obitelji

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene