Sretna i zaljubljena

Mnogi se pitaju tko je zgodan muškarac koji je osvojio srce naše lijepe glumice, no ona s objavama ne pretjeruje i drage trenutke čuva za sebe

Sara Moser Sara Moser Nova TV 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Sara Moser Sara Moser Sara Moser Sara Moser (Foto: IN Magazin) Martina Stjepanović, Lucia Glavich Mandarić, Sara Moser (Foto: Andrea Paić) Sara Moser, Katarina Baban, Judita Franković Brdar, Dario Pleić, Mislav Čavajda (Foto: John Pavlish) Sara Moser (Foto: Instagram) +0 Martina Stjepanović, Lucia Glavich Mandarić, Sara Moser (Foto: Andrea Paić) Galerija

Sara Moser, zvijezda serije ''Bogu iza nogu'' je sretno zauzeta već neko vrijeme, a drage trenutke s vremena na vrijeme podijeli i na društvenim mrežama.

Naša glumica i zvijezda serije ''Bogu iza nogu'', Sara Moser, jedna je od onih koja privatni život ne voli previše eksponirati u javnosti i dijeliti detalje, no neke drage trenutke ipak podijeli sa svojih 12 tisuća pratitelja na Instagramu.

Pogledaj i ovo Mario Valentić i Mirna Medaković povratak u prošlost Sada nas nasmijavaju u ovakvim izdanjima, a pogledajte koliko su se promijenili otkako su prvi put glumili skupa prije 17 godina!

Mnogi se zato pitaju i je li srce ove lijepe Osječanke već osvojeno, a na žalost, pogotovo njezinih muških obožavatelja, odgovor je potvrdan. Iako se nema naviku pojavljivati s njim u javnosti i pokazivati ga često na društvenim mrežama, Sara je sa svojim zgodnim dečkom na Instagramu ovo ljeto ipak podijelila nekoliko fotografija njihovih ljetnih avantura. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara 🍀 (@moser_sara)

Iako pratiteljima nije otkrila njegovo ime, pokazala je koliko je zaljubljena i sretna.

Tako je prošlo ljeto podijelila njihove trenutke s ljetnog odmora na otoku Pagu, s planinarenja Biokovom i s avanture rijekom Cetinom.

Čini se kako je par avanturističkog duha i da su oboje veliki ljubitelji prirode i putovanja, te da im nikad nije dosadno.

A kako je izgledalo snimanje serije ''Bogu iza nogu'' u vrijeme pandemije koronavirusa? Koliko je bilo teže zbog toga odraditi scene s kolegama?

''Bilo je općenito teško se priviknuti na nove okolnosti, jer nam je svima sve oko pandemije bilo novo i nepoznato! Snimali smo poštujući mjere stožera i to su svakako bili neki novi momenti na koje se trebalo priviknuti. Neke scene smo prilagođavali uvjetima, ali smo se svi skupa dobro snašli u tome'', rekla nam je. 

Pamti li neke zabavne zgode sa seta? Je li bilo nekih spački, s kim se najviše družila u pauzama od snimanja?

''Jedna zgoda će mi ostati u baš lijepom sjećanju. Snimali smo jednu scenu s kozama gdje se između ostalih istaknuo jedan mali kozlić! Gospodin koji se brine o njima nam je rekao da ju kroz koji tjedan čeka ‘nesretan zavšetak’! Kao ekipa smo odlučili spasiti i kupiti tog kozlića! Raspitali smo se i pronašli smo farmu na kojoj on sad bezbrižno živi i odrasta s drugim životinjama! Tako da je priča dobila sretan kraj! A što se spački na setu tiče, toga uvijek ima. Postoje trenutci kad od smijeha ne možemo snimiti scenu, kad znamo da ako nam se pogledi susretnu da će cijela scena otići nizbrdo! Tako da bude trenutaka kad je posebno zabavno tražiti eye contact onda kad ti nisi u kadru, a na partneru je recimo krupni kadar. Mali smo CAST, tako da je nekako i prirodno i baš lijepo da smo se svi zajedno povezali i da se svi slažemo! Pa imamo čak i zajedničkog kozlića'', ispričala je. 

A koliko ima sličnosti s likom kojeg je utjelovila?

''Iako na prvu ne pronalazim puno sličnosti između Tereze i mene privatno, mogu reći da one ipak postoje ovisno o situaciji u kojoj se nađem'', otkrila je.

A kakva će biti ljubavna sudbina Sarina lika lokalne seks-bombe u novoj seriji "Bogu izu nogu" možete pratiti u programu Nove TV. 

  1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mateo i Izabel Kovačić (Foto: Instagram) +0 Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Profimedia) Celebrity Mateo i Izabel Kovačić bili su kumovi na vjenčanju, pogledajte kako su se skockali, s njima je bio i sinčić Ivan

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene