Poput filmske priče

Zaljubili su se kada je njoj bilo samo 18, a njemu 43 godine: "Velika razlika nam je samo olakšala stvari"

Andrea Bocelli (FOTO: PR) Andrea Bocelli (FOTO: PR) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Andrea Bocelli (FOTO: PR) +0 Andrea Bocelli (FOTO: PR) Galerija

Ljubavna priča Andree Bocellija i Veronice Berti počela je slučajno na jednoj zabavi 2002. godine.

Slavni talijanski operni pjevačAndrea Bocelli odigrao je jednu od najvećih uloga u podizanju svijesti o koronavirusu usred svjetske pandemije, kada je na Uskrs nastupio u praznoj milanskoj katedrali Duomo.

Pogledaj i ovo Andrea Bocelli i Veronica Berti Razlika u godinama im ne smeta! Preselili su jedno k drugom čim su se upoznali, a malo tko zna kako uopće izgleda supruga najpoznatijeg svjetskog opernog tenora!

61-godišnji glazbenik je tek ovih dana priznao kako je i sam bio obolio od virusa koji je uspješno pobijedio, baš kao i njegova 36-godišnja supruga Veronica Berti s kojom je u braku od ožujka 2014. godine, a njihova ljubavna priča pomalo zvuči poput radnje nekog ljubavnog romana ili filma.

Glazbeniku nije trebalo puno vremena da se zaljubi u 25 godina mlađu Veronicu koja je za njega radila kad menadžerica. U jednom od intervjua za "The Guardian" Andrea je priznao da je njihov brak zapravo počeo onog dana kada su se poznali. Njihova priča počinje 2002. godne kada su se slučajno sreli na jednoj zabavi. Andrea je odmah iskoristio priliku da joj otpjeva jednu ariju, a čemu tada 18-godišnja Veronica nije mogla odoljeti.

Andrea se u to vrijeme upravo bio razveo od tadašnje supruge Enrice Cenzattu nakon deset godina braka i s kojom je dobio dva sina.

"Svi su bili tamo i to je zaista bio divan trenutak. Bio je to najbrži početak neke veze, jer smo se zbližili iste večeri", opisao je Andrea njihov početak.

Slavni glazbenik tvrdi da im je razlika od 25 godina zapravo olakšala stvari.

"Velike dobne razlike su tradicija moje obitelji, između mojih roditelja je također velika razlika. Uz to sam vrlo religiozan, a dobna razlika je nešto što često susrećemo u biblijskim brakovima", izjavio je Andrea.

Ono što ih povezuje je svakako glazba, o kojoj vole zajedno raspravljati, izvoditi ju i slušati. 2012. godine kada su dobili kćer Virginiju, zajedno su izveli ljubavnu skladbu "Qualche Stupido".

Dvije godine nakon toga razmijenili su bračne zavjete u svetištu Madonne di Montenero u Toskani, i to na sam kćerin rođendan. Par i danas živi u Toskani, a u posljednje se vrijeme bavi skupljanjem sredstava za pomoć protiv borbe koronavirsa kroz Fond Andrea Bocelli.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene