Zaljubljeni par

Pobjedu nad Hrvatskom proslavio u društvu seksi djevojke

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon pobjede od 3:1 nad Hrvatskom, brazilski reprezentativac pohvalio se pobjedničkim 'selfijem' u društvu njemu najdraže osobe.

U nogometnoj utakmici Brazil - Hrvatska kojom je otvoreno Svjetsko nogometno prvenstvo, brazilski reprezentativac Neymar bio je dvostruki strijelac, a pobjedu svoje reprezentacije nad Hrvatskom proslavio je u društvu svoje zgodne djevojke Brune Marquezine.

Pogledaj i ovo Bruna Marquezine (Foto: Instagram) Lud je za njom Djevojka slavnog nogometaša osvaja ljepotom: Burna ljubav s brojnim prekidima koja traje već 6 godina

Svima se zamjerio: Supruga našeg nogometaša ruga se japanskom sucu

'Hvala ti što si dio ovog trenutka, ovog velikog sna koji ostvarujem. Danas je bio skoro savršen dan. Falila si mi! Volim te', napisao je Neymar u opisu njihove zajedničke fotografije.

Naime, prije utakmice Bruna je svom dragom os tavila poruku podrške uz zajedničku fotografiju.

'Ljubavi, danas je jako poseban dan za tebe, dan kada počinješ živjeti jedan od svojih najvećih snova i sretna sam što te mogu gledati! Navijat ću za tebe. Neka te Bog čuva, blagoslovi i vodi. Znam da će sve biti bolje nego si sanjao. Ponosno ću gledati kako radiš što voliš. Ovo je poseban dan i za nas, novi dan zaljubljenih koji provodimo zajedno. Volim te i činiš me sretnom', napisala je Bruna.

Strani mediji pisali su kako su Bruna i Neymar prekinuli u siječnju, no sudeći prema posljednjim fotografijama, ljubav ponovno cvate.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene